Chciałem zaznaczyć że cokolwiek to nie jest, jest to większych rozmiarów niż nasza ziemia. Ziemia na tle Słońca jest wielkości główki szpilki, tak więc jeżeli to jest ufo i chciałoby nas najechać to mamy przep🤬lone po całości

Pierdu pierdu.
Ale pomyślcie jaka by była nagle jazda jakby się okazało, że to jednak inne życie sobie zap🤬la. Wtedy bym się autentycznie cieszył, że przyszło mi żyć w tym czasie.
Ale pomyślcie jaka by była nagle jazda jakby się okazało, że to jednak inne życie sobie zap🤬la. Wtedy bym się autentycznie cieszył, że przyszło mi żyć w tym czasie.

Jak już to chyba odwrotnie: ufoki przyjechali zaj🤬 energię ze słońca. J🤬i, tablice rejestracyjne zdjęli przed tankowaniem

Czyli zyjemy w akwarium a słońce to tylko żarówka już takie wizje tego świata miałem

Protuberancje – jasna struktura widoczna ponad brzegiem tarczy słonecznej, składająca się ze stosunkowo gęstej plazmy koronalnej, o niskiej temperaturze (kilku do kilkudziesięciu tysięcy kelwinów), wmrożonej w pole magnetyczne. Protuberancja otoczona jest plazmą koronalną o temperaturze rzędu 1,5 mln K, pole magnetyczne bardzo efektywnie izoluje plazmę protuberancji od gorącej plazmy koronalnej.
Bardzo prosze.
Bardzo prosze.

to tylko plemnik który zahaczył ogonkiem :c z czego tu się smiac, tutaj trzeba popłakać ..

Ja mam dowód na to, że to Putin, rosyjski Samiec Alfa ładował sobie akumulatory - zagadka jego sprawności!
Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca

Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca

ozzy napisał/a:
Jak nie wiesz to po c🤬j się udzielasz? Ja też nie wiem...
Pewnie zaj🤬i paliwo i sp🤬oliliA tak na serio to nie wiem
Chociaż, rodzą się w mojej głowie podejrzenia, to cyganie, żydzi, albo wina Tuska... Nic więcej nie wymyślę.