👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyli zyjemy w akwarium a słońce to tylko żarówka już takie wizje tego świata miałem

Protuberancje – jasna struktura widoczna ponad brzegiem tarczy słonecznej, składająca się ze stosunkowo gęstej plazmy koronalnej, o niskiej temperaturze (kilku do kilkudziesięciu tysięcy kelwinów), wmrożonej w pole magnetyczne. Protuberancja otoczona jest plazmą koronalną o temperaturze rzędu 1,5 mln K, pole magnetyczne bardzo efektywnie izoluje plazmę protuberancji od gorącej plazmy koronalnej.
Bardzo prosze.
Bardzo prosze.

to tylko plemnik który zahaczył ogonkiem :c z czego tu się smiac, tutaj trzeba popłakać ..

Ja mam dowód na to, że to Putin, rosyjski Samiec Alfa ładował sobie akumulatory - zagadka jego sprawności!
Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca

Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie