Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasze nowe pokolenie, pretensjonalnych, żelowych chłopaków w rurkach, ze smartfonami w rękach i smartwatchami na nadgarstku, by się tam zesrało po tygodniu
/quote]
Optymista jak widzę. Ani dnia by nie wytrzymali. Po samym zobaczeniu co sie dzieje by się zesrali. Może zrzygali.
Tu nie ma kwestii do pytania. U nich dzietność 8,7 u nas 1,1. Biały Murzynki nie wydupczy - bo łeb utną. Białe same dają sobie ciemnotę wciskać.
I tak by wyszedł „murzynek”. Genetyka
Masz racje. Ułomy na tym portalu się z gościa śmieją a gdy braknie prądu, przyjdzie wojna, brak fejsika… życie tego gościa wogóle się nie zmieni.
Zmieni. Bo stanie się cenne. Bo wszyscy bez prądu do niego przyjdą

by wyszedł „murzynek”.
wychowany pod nadzorem białego byłby cywilizowany
Nie ale Wielunia Ty konta pozakładali w okresie krótko przed, w trakcie i po „operacji specjalnej”. Idź być ruskim gdzieś indziej.
*wieku w tym ty konta…
Aha, nie uciska Ciebie ta czapeczka 5G?

Nienjestem Polakiem i wszyscy wiedzą.
No to przestań poprawiać i pouczać Polaków

No to przestań poprawiać i pouczać Polaków
Ty nie jesteś dupov. Serio co ty tu robisz rusku? W sensie na tymnportalu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie