Nagrania latających spodków.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:12
mam takie dziwne wrazenie ze ktos zwyczajne szuka starych ujec kosmosu i roznych satelitow a pozniej montuje taki kawalek gowna rozmyty i cieszy ze publika to kupuje
Trzeba być ignorantem, aby myśleć iż tylko my jesteśmy jedyni z jednynych w kosmosie. A może oni są faktycznie super technicznie do przodu i przylatują popatrzeć/zbadać/etc. A może oni sie nas boją? Amoze jestesmy dla nich kolonią bakterii? A może jesteśmy dla nich jak zoo? A ja raz widziałem na niebie taką sytuacje, której nie dało się racjonalnie wytłumaczyć. Ba, mam na to świadka.
Przestałem oglądać po domniemanym UFO nad księżycem. Zauważcie w jakiej skali są te ujęcia, to nie jest przy powierzchni księżyca, tylko z odległości pozwalającej zobaczyć jego krzywiznę. W takiej odległości patrząc na domniemane UFO wydaje się ono nieco duże? Statek kosmiczny wielkości Polski? no ciekawe
Ruch jak na autostradzie. Brakuje punktu poboru opłat za przelot.
jeszcze nie pojawil sie ten debil ktory zawsze wstawia ten krotki filmik z papierowym ufo ? nie wierze :O
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie