👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zgadza się tylko że w tedy nie były takie tanie
a blady tak jestem bo nie jestem CZARNY

a blady tak jestem bo nie jestem CZARNY

Dvs ja myślałem że głosy do mnie mówią do póki nie przeczytałem tematu o tym na jakims forum. Przy czym te głosniki jeszcze pierdzą przy zmianie napięcia jak się swiatło zapala albo cuś
dopóki*

dopóki*

Nie wiem czy nie było, ale cóż. Najwyżej Cent da mi klapsa.
Na YT jest kilka filmów o ukąszeniach przez tegoż osobnika :]

PinkRose napisał/a:
Fajne głośniki
Logitech X-530, nieźle to chodzi. przez te głośniki zrezygnowałem z creative i zakupiłem sobie X-540 mają plusa bo pilot na kabelku jest i wiecej powera

cronoseek powera jest dokładnie tyle samo bo środki są identyczne, tylko design inny

Lashlo napisał/a:
Nie wiem czy nie było, ale cóż. Najwyżej Cent da mi klapsa.
![]()
Obrazek
no ładnie mu paluszka zepsuł ; ten pająk jest nawet trochę podobny do często bywającego w moim domu Kątnika

To jest hard?
no już bez przesady, jak cie pszczółka użądli to tez wrzuć...

no już bez przesady, jak cie pszczółka użądli to tez wrzuć...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie