Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:05
konto usunięte 2014-02-23, 18:46
Otóż mam własny rozum, dodając ten obrazek chciałem pokazać jak łatwo jest wami manipulować
Widzicie, jedni uwierzyli w obrazek, drudzy się sprzeciwiają, tak samo jest z mediami, jedni łykają wszystko co tam pokażą a inni są sceptyczni.
Tym właśnie obrazkiem pokazałem jak łykacie wszystko, o czym świadczy ilość piw mi postawionych, tak samo jak łykacie wszystko z drugiej strony - patrz kilka milionów wyświetleń PIĘKNEJ UKRAINKI.
*
Może teraz zastanowicie się 20 razy zanim uwierzycie w cokolwiek w TV lub w necie.
Mam nadzieję, że dałem wam do myślenia
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:15
webmasterzg, Oczywiste jest, że już mi nie uwierzycie w to co napiszę
Zostawiam was z tym propagandowym na rzecz Janukowycza obrazkiem i propagandowymi na rzecz UE mediami
Sami zdecydujcie co jest prawdą...
A może nic?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:17
Wszystko zostało zaplanowane.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:24
przeciez ten caly majdan to banda debili!! oni sami nie wiedza za co walczą.. z reszta dzis sie koncza igrzyska i putin wkroczy do akcji:D skoczy sie kozakowanie na majdanie heheeh
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2014-02-23, 21:01
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 22:32 1
yoyoyo napisał/a:

A Tymoszenko, mimo upływu lat, wciąż do puknięcia

Córa lepsza
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 22:59
Może teraz chociaż paru z Was zrozumie, że władza nie jest dla mas. Wolność dla wszystkich - tak, moc - nie.
Zgłoś
zylakpan 2014-02-24, 19:41
mało kto wie, ale timoszenko ma w kijowie własną ulice, i na obu jej koncach szlabany- pobiera opłate za przejazd. Wielu ukrainców sądzi ze ma powiazania z ruską mafią
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-25, 23:37
Moja babcia skomentowała krótko cały ten ukraiński szał. " ... oni (ukraińcy) okrutnie mordowali całe polskie wioski na Wołyniu z czystej nienawiść. Nikt nas do tej pory za to nie przeprosił, jak dla mnie mogą się pozabijać tam teraz sami na wzajem. Świeczek im w oknach nie będę palić i współczuć też nie mam zamiaru." Osobiście uważam że oni sami nie wiedzą czego chcą, biją się tam ale nie maja pomysłu co później zrobią. To jeden wielki chaos, dziki tłum, tak było za czasów Chmielnickiego i tak jest do dzisiaj.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem