Było dwóch Polaków i grupka ikraińców. Doszło do bójki. W pewnym momencie Polak wziął cegłówkę i w obronie własnej uderzył mężczyznę z brodą w głowę. W odwecie obcokrajowiec rozbił szklaną butelkę na głowie Polaka. Dwóch Polaków uciekło bo się wystraszyli ale zostawili przez to wszystko torbę z zakupami. Po chwili wrócili po torbę i ponownie ukraińcy na nich napadli i wtedy jeden z nich wyciągnął broń - relacjonuje świadek zdarzenia"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Było dwóch Polaków i grupka ikraińców. Doszło do bójki. W pewnym momencie Polak wziął cegłówkę i w obronie własnej uderzył mężczyznę z brodą w głowę. W odwecie obcokrajowiec rozbił szklaną butelkę na głowie Polaka. Dwóch Polaków uciekło bo się wystraszyli ale zostawili przez to wszystko torbę z zakupami. Po chwili wrócili po torbę i ponownie ukraińcy na nich napadli i wtedy jeden z nich wyciągnął broń - relacjonuje świadek zdarzenia"
Bul_od_bytu napisał/a:
Dareczku o mózgu wielkości ziarnka ryżu wiem, że to może wykraczać poza twój poziom pojmowania, ale tak było
Magic Logik v. 2.0... Lepiej nie pisz nic więcej, bo wychodzisz na przygłupa
darek1234 napisał/a:
Magic Logik v. 2.0... Lepiej nie pisz nic więcej, bo wychodzisz na przygłupa
Sam ci debilu o tym napisał. Przesadziłem z tym ziarnkiem ryżu, łeb to masz jednak pusty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie