Mircy ogarnijcie inbe xD braciak wyczaił jakiegoś ukraińca, 17 letnią, jąkającą się pierdołę, żeby mu wymalował mieszkanie, stawka 4zł/h xD na początek dostał też proste zadanie, żeby podkuć ścianę i pochować kable pod listwy. Przy podkuwaniu niechcący przeciął głośnikowy kabel, który akurat w tamtym miejscu przebiegał. Ukrainiec obsrany mocno i naprawia ten kabel, owija taśmą izolacyjną i mówi, żeby właczyć sprzęt i sprawdzić czy działa. Problem w tym, że ten kabel nigdy nie działał xD nasz kolega Jurij ze 40 minut próbował naprawić niedziałający kabel, oczywiście nie udało mu się, ale był pretekst, żeby nie wypłacić mu kasy za 7h zap🤬lania z gilem pod nosem xD jak zobaczyłem te wyrzuty sumienia i rozczarowanie w oczach to myślałem, że p🤬lne ze śmiechu xD na drugi dzień przyniósł jakąś c🤬jową ukraińską wódkę w ramach przeprosin i dalej zap🤬la za 4zł/h xD
Nie moje, zaczerpnięte z Wykopu
k................k
2015-09-27, 14:38
te historie dowodzą tylko, że ukraińcy mają prawo nas nie lubić
@DiCarpio
C🤬ja byś zrobił
Mimo wszystko trzeba być po prostu małym c🤬jkiem, żeby coś takiego zrobić
I k🤬a dlatego nie pracuje się dla ,,polaka" za granicą. Specjalnie napisałem w cudzysłowiu bo takie k🤬iszony jak oni powinny nap🤬lać same w kamieniołomach a nie komukolwiek ,,szefować". To jest chore. Nie dość że płaci gówno a nie pieniądze to jeszcze oszukuje.
I w tym przypadku c🤬j że to ukrainiec.
Swoją drogą ja nigdy bym się na stawkę 4zeta za godzinę nie zgodził.
podpis użytkownika
cycki! <3
z................0
2015-09-27, 18:24
haha sadysci, normalnie to "śmierć ukraińcom", a teraz łezka pod okiem
Przypominam że tak jak my traktujemy ich tak traktują anglicy i niemcy nas
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
A teraz zamieńcie złotówki na euro, Ukraińca na Polaka i wyobraźcie sobie, że historię napisał niemiec.
S................n
2015-09-27, 18:43
Jaką trzeba być p🤬dą żeby zrobić coś takiego. Ten gość patrząc w lustro widzi p🤬dę czy własną twarz? Pewnie jedno i drugie wygląda tak samo. Chciałabym spotkać kiedyś taką ludzką k🤬ę.
S................k
2015-09-27, 18:52
Siobhaan napisał/a:
Jaką trzeba być p🤬dą żeby zrobić coś takiego. Ten gość patrząc w lustro widzi p🤬dę czy własną twarz? Pewnie jedno i drugie wygląda tak samo. Chciałabym spotkać kiedyś taką ludzką k🤬ę.
Wyjdź z domu, przejdź się bardziej ruchliwą ulicą i rzuć kamykiem - masz jakieś 30% szans trafienia kogoś takiego. W każdym kraju.
up dokładnie i jeszcze się tym szczyci pajac. Po prostu sp🤬olony umysłowo człowiek, ale pociesza mnie fakt, ze wierzę w karmę i do niego to wróci szybciej niż myśli.
V................n
2015-09-27, 18:55
Typiczne cebulaki...
w kapitalizmie bogacą sie tylko sk🤬ysyny.Miekkie pałki będą okradane przez pracowników.
S................l
2015-09-27, 19:01
Mam wrażenie, że to fejk ku bóldupieniu ludzi sadistica. Jeśli jednak to prawda to mam nadzieję, że ty też będziesz kiedyś zap🤬lał za marne grosze i ci nie wypłacą hajsu za jakiś c🤬jowy pretekst. Było sobie samemu k🤬o remontować jak ci się nie chce płacić. Pewnie gówno umiesz w życiu zrobić, tylko na cwaniaczka kroić ludzi na 20 parę złotych. Jak można być śmieciem i się tym chwalić, jak?
Przykre. Strona z pamietnika p.t. , Jak zostać kut..m"
Wiem jak się ten chłopak musiał czuć, jak kiedyś ładowałem ceowniki na pakę i jeden poleciał za daleko i uderzył w zapasowe koło.Ładuje dalej a szef do mnie ty słyszałeś powietrze zeszło.Posrałem się ładnie ale nie był c🤬jem i powiedział mi po chwili wpatrywania się w moją reakcje że opona już była przebita ;D