📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

powiem to kolejny raz.
SRAM NA UKRAINE I UKRAINCOW.
pozdrawiam, milego dnia i schlodzonego piwka z okazji piatku.
SRAM NA UKRAINE I UKRAINCOW.
pozdrawiam, milego dnia i schlodzonego piwka z okazji piatku.

Symbian napisał/a:
Na serio myślicie że to ukraina dała embargo na polskie mięso ? wyjmijcie głowy z dupy , tam siedzi Putin na karzdym krzesełku na każdej pozycji , w każdym możliwym stanowisku Putin ma swoje . Tak więc jeszcze raz.... Kto dał embargo miesa do ukrainy ? ------ braaaawooo braaawoooo ; * putin
Nieźle wybrnąłeś z tym "każdy"/"karzdy"

Dla czego tyle ludzi pisze o Ukrainie przeciez tam Powinna byc Polska. Stworzyli sobie ekstremalnie slabe panstwo, zlepione etnicznie z mniejszosci narodowych to teraz tak maja. O Polskim rzadzie nie wspomne bo to pro unijne pedalstwo.
Jedynym powodem, dla którego ukraina mi się podobała, to był Krym i panienki w tamtych rejonach. Odkąd są rosjankami, nie są już tak atrakcyjne.

rav4ever napisał/a:
Jedynym powodem, dla którego ukraina mi się podobała, to był Krym i panienki w tamtych rejonach. Odkąd są rosjankami, nie są już tak atrakcyjne.
Ukrainki na Krymie

Każdy tak jedzie po ukraincach, poznaliście jakiegoś osobiście ? Czy tak sobie gadacie ? Ja mam z nimi do czynienia prawie codziennie. Nic mam im nic do zarzucenia. Tacy sami ludzie. Widać, że mają gorzej niż u nas bo jedzą buraki pastewne, czyli takie przeznaczone dla bydła bo ich na normalne nie stać. Poza tym fajne dupy też mają, ostatnią z jedną gadałem, miła, drobniutka i ten jarający akcent i łamana polszczyzna. Co prawda to było służbowo więc za bardzo czasu na coś dłużej nie było, ale spojrzenia były.. wiadomo jakie. Poza tym taniej papierosy załatwiają po piątkę za paczkę, są też śmieszni w swoim działaniu. Ja tam nic do nich nie mam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie