📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja też szczam na ukrowską flagę, ale dupy tym gównem bym nie podtarł. Ssznuję moją dupę.

POLTERGAIST napisał/a:
Wołać dareczka i kriskiego, ich braci ukropów po trawnikah srających obrażają, zapewne już szykują komentarze, że Polacy nie gorsi.
Tak, tak, ty masz sracz pod drzewem z baldachimem z brzozowych gałęzi za Uralem. Taż ty wyższa kultura!
Kefir30 napisał/a:
Ja tak robię z polską.
Nagraj filmik i wrzuć na sadola. Inaczej nikt nie uwierzy.
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
dżonyłojlker napisał/a:
Nagraj filmik i wrzuć na sadola. Inaczej nikt nie uwierzy.
Czemu Ukrainiec na odwyku się wypowiada w sprawie Polski? Ciesz się że w MONARze na koszt polskiego podatnika siedzisz.
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
baronturbina napisał/a:
Wytrzeźwiej ukraiński przydupasie. Pisz tunika zakończysz odwyk. Czemu ziejesz zamęt. Na ruskiego trolla jesteś zbyt przetrzymany.
Spróbuj jeszcze raz, tym razem po polsku. A najlepiej, to pogadaj sobie sam ze sobą (tak jak najbardziej lubisz

podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. LorenzaOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie