👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak by mieli wieksze szanse na eurowizji od naszych zajebistych reprezentantow z zajebistymi piosenkami i zajebista "choreografia"
Nowy zespół podbija serca głuchoniemych, niewidzących i ciężko chorych
Natomiast i tak grają duuużo lepiej niż nie jedna dzisiejsza "gwiazda"...

Co wy od tego chcecie. Trochę mają rozrywki na tej wsi z tego co widzę, przynajmniej nie siedzą i nie narzekają na mróz. Kawałek fajny i rytmiczny. Chociaż wykonanie unprofessional to i tak nieźle brzmi. Dobrze, że nie siedzą i chlają (chociaż przez tą chwilę
). Mnie się podobało.

Ło dżizas, ten klon Ulricha napieprza na garach solo jakby go pająki wychowały!... Swoją drogą, solówka perkusyjna nawet ciekawa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie