Baronessa napisał/a:
Konkret świnia, j🤬 by!
A tak na poważnie, to była już świnia na Eurowizji, która nawet wygrała, tylko tamta faktycznie potrafiła śpiewać. Mowa oczywiście o Netta - Toy...
Co do utworu ze świnią powyżej, to druga panna, która śpiewa operowym stylem coś tam potrafi. Może gdyby wystąpiła solo w jakimś innym utworze, to by było z tego coś ciekawego.
Jeżeli chodzi o ukraińskie piosenki eutowizyjne, to ten z 2021 był całkiem fajny.
K🤬a miałem napisać że Baronessa będzie walić

tolek01 napisał/a:
smiejcie sie , ona , czy tam ono, na bank wygra
Ciekawe czy jak by Polska była w stanie wojny to tez byśmy w końcu eurowizje wygrali?
@SkoPio1
Zakład, że ta bulwa wygra?
Burn! Loot! Murder!
Zakład, że ta bulwa wygra?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jerry Heil startuje na eurowizji a to że ze swoją " strasznienkoj podrużkoj" to normalne . Zawsze ta ładna chodzi w parze ze swoją brzydką koleżanką.

Mówi się, żeby nie oceniać po wyglądzie, ale kurde, no to jest już chyba jakiś ich must have, starter pack normalnie. Widzisz otyłość, butny wyraz twarzy i dziarę i już nic ci więcej nie trzeba.
Ja już dawno temu mówiłem, że to wszystko p🤬lnie na czele z Ukrami i pociągną Nas za sobą.
Antoni79 napisał/a:
Kurła, co jej wsadzić żeby coś w ogóle poczuła? Nogę? Głowę? Granatnik?
Szymczyk, to ty? ;p
HardyTwardy napisał/a:
Fajna świnka. Jest za co złapać.
Ciekaw jestem, jak ona się podciera?
Itak umrze za chwilę na zawał, jak to takie lochy mają w zwyczaju.
Śpiewać nie potrafi. Duka, po prostu. RAP to takie sp🤬olenie bezmózgich ludzi, bez talentu. Czarni, przynajmniej naturalnie melodie trzymali, myśleć nie musieli. Ale w wykonaniu białych, to jakby zwierzęta naśladować.
Śpiewać nie potrafi. Duka, po prostu. RAP to takie sp🤬olenie bezmózgich ludzi, bez talentu. Czarni, przynajmniej naturalnie melodie trzymali, myśleć nie musieli. Ale w wykonaniu białych, to jakby zwierzęta naśladować.