📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Raflik napisał/a:
To ciekawy co studiowałeś i gdzie pracujesz ( co robisz ) jeżeli w tak inteligentny sposób się wyrażasz podczas pierwszej wypowiedzi.
Próbuję utrzymać poziom tego forum, jednak drzemie we mnie "wulgarator", to dobry sposób na wyrażenie pewnych ważnych kwestii, w pewnym towarzystwie, aby do nich trafiło. Bo czym są moje wulgaryzmy, w sytuacji kiedy ktoś komuś życzy śmierci?
Yapadeusz napisał/a:
Śmieci do worów spakowane, pety w popielniczce. Nie rozumiem typa o co takie halo. Na studiach nigdy tak czysto nie miałem. Widać, że to Ukraincy, Polacy by taki domek roznieśli. A tak serio, Flodzia po co taki filmik z dupy wrzucasz?
masz racje - Ukraincy sa 100 lat przed polakami. Nie przejmuj sie - niebawem bedziecie u nas w polsce sprzatac nam domy, bedziecie nam myli samochody i buty nam pastowac

Mhm mhm, oni tam byli i oni ten zestaw zostawili. Tak było. Nie zmyślasz.
W każdym społeczeństwie znajdą się takie osobniki. Mi Polacy zostawili jeszcze gorszy syf w lokalu po najmie jakieś 2 lata temu. Generalny remont całego mieszkania musiałem zrobić i smród był nie do zniesienia . Na dodatek pieniędzy za remont i ostatnie 3 miesiące najmu nie zobaczyłem do dziś.
Jak ktoś ocenia cały naród po tego typu pojedyńczych przypadkach to ma coś nie tak z głową.
Jak ktoś ocenia cały naród po tego typu pojedyńczych przypadkach to ma coś nie tak z głową.
Halman napisał/a:
trzeba być upośledzonym by przyjąć akurat to za prawdę, pomyśl jeden z drugim zamiast bezmyślnie stawiać piwa
Prawda. Zgadzam się z Tobą, Panie Halman.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie