📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

No i ma za swoją naiwność. Masza, Sasza i Roman, którzy powinni zostać w kraju i bronić ojczyzny, a jeśli dostali się za granicę to znaczy że nielegalnie lub przez łapówkę, bo Ukraina zabroniła emigrować dorosłym mężczyznom.
Halman napisał/a:
trzeba być upośledzonym by przyjąć akurat to za prawdę, pomyśl jeden z drugim zamiast bezmyślnie stawiać piwa
nie zesraj się
diacon napisał/a:
Mój kuzyn przyjął trzy rodziny Ukraińskie, i nie ma z nimi problemu, mało tego, nawet jemu pomagają, dbają o porządek i uczciwie pracują, dzieci chodzą do szkoły, ja rozumiem że komuś może się trafić jakaś patologia, ale to jest raczej promil, ostatnio dwóch mężczyzn pojechało walczyć, zostały się kobiety, dzieci i młode chłopaki które utrzymują rodziny. Naprawdę mają wielkie jaja, nie to co te polskie genderowe p🤬deczki w rurkach, ogłupione lewackim LGBT++++.
a w tej bajce były smoki?
Ładnie tu odkleiło ludzi, rozumie nie lubieć Ukraińców ale wychwalać Rosję w komentarzach? xd co się stało na sadolu przez parę tygodni jak tu nie zaglądałem
zotrix napisał/a:
nie zesraj sie
Nie lubisz ukrainców bo ci sie matka z nimi pruje za hrywny?
Skąd wiadomo, że tam byli Ukraińcy? Dlaczego mam wierzyć, jakiemuś anonimowemu typowi?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie