📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Ładnie tu odkleiło ludzi, rozumie nie lubieć Ukraińców ale wychwalać Rosję w komentarzach? xd co się stało na sadolu przez parę tygodni jak tu nie zaglądałem
zotrix napisał/a:
nie zesraj sie
Nie lubisz ukrainców bo ci sie matka z nimi pruje za hrywny?
Skąd wiadomo, że tam byli Ukraińcy? Dlaczego mam wierzyć, jakiemuś anonimowemu typowi?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
Jak się połasiło na 40zł za dobę od państwa za każdego ukra, to się teraz ma. Trzeba było wynająć mieszkanie studentom.
georgio1025 napisał/a:
Jak się połasiło na 40zł za dobę od państwa za każdego ukra, to się teraz ma. Trzeba było wynająć mieszkanie studentom.
przeciez teraz wiekszosc studentow to bracia Ukraincy
Uczelnie dostaja dofinansowanie za Ukrainskich studentow i dlatego przymykaja oko na nasze lewe swiadectwa maturalne. Ja mam 2 swiadectwa maturalne z dwoch roznych szkol
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie