Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dyskusja na bardzo wysokim poziomie

Cytat:

Ukraiński kierowca zatrzymał ciężarówkę i ruszył z pięściami na Polaka
Wspaniała konwersacja xD

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
~Dostojny 2024-05-30, 17:19 2
Tuston_bobczak napisał/a:

O tego ciula balonc🤬ltina ci chodzi ?

wiadomo

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
UnderCloud 2024-05-30, 17:26 10
Adamek_20 napisał/a:

Tempaki to nagranie ma kilka lat to po pierwsze po drugie Polak sprowokował sytuację bo utrudniał mu wyprzedzanie a później jak p🤬da zamknął się w kabinie.
Macie naj🤬e w deklach

Przetłumacz w całości co to ukraińskie gówno się tam pluło, bo coś czuję, że dobrze znasz ten sk🤬iały język.
Zgłoś
CriSStopher 2024-05-30, 18:22 2
Na front szmatę banderowską!
Zgłoś
baronturbina 2024-05-30, 19:55
dżonyłojlker napisał/a:

No właśnie

Zostawili butelki po najtańszej wódce z Lidla. Dali ci w monarze przepustkę i poszedłeś do swoich?

dżonyłojlker napisał/a:

wiadomo

Nie wiadomo właśnie ukrze. W tym problem
Zgłoś
MichalED 2024-05-30, 20:38
A mnie ciekawi powód spiny 🤔
Zgłoś
darek1234 2024-05-30, 20:45
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

ha, nie mogłeś nie pomiauczeć byle tylko bronić swoich braci zza kordonu. Oczywiście z Tischnerem całkiem dobrze trafiłeś, zwłaszcza jeśli chodzi o twoją "prawdę" i uczenie się jeździć po polskich drogach przez twoich ziomków - jak świetnie im idzie obrazuje świeży przykład z Olsztyna. Ty już się zameldowałeś, czekamy jeszcze na drugą wybitnego obrońcę uciśnionych ukrów czyli tak zwaną "majeńkę". Z całą pewnością jak zwykle zacznie skamlać o prowokacjach, niewiarygodnym źródle, ewentualnie wmawiać wszystkim, że sytuacji z filmiku tak naprawdę nie było...

Mógłbym ci powiedzieć krótko sp🤬alaj, ale tego nie powiem, bo nie zrozumiesz. Tak jak nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. W dupie mam Ukraińców, j🤬ych kacapów i ciebie też. Po prostu mi to wisi, a jak chcesz walczyć za Siriuza, Polterc🤬jcośtam, Dudę i innych szmaciarzy, to pluj dalej. Myślę, że społeczeństwo się ucieszy jak trafisz na front. Także pamiętaj aby w kościele modlić się o szybką śmierć dla Ukrów, bo dzięki temu dostąpisz miłego spotkania z kacapSSką hołotą. Więc nie sp🤬alaj tylko życz podczas modlitwy szybkiego upadku Ukrainy. Zresztą i tak c🤬j z tego rozumiesz
Zgłoś
smc 2024-05-30, 20:45
Powiedział na CB:
"Zejdź mi o oczko"

a ten wypiął mu dupę

Nie dziękujcie
Zgłoś
mariano 2024-05-30, 21:42
taka urwana akcja , jednostronna relacja.
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-05-30, 21:58 3
darek1234 napisał/a:

Mógłbym ci powiedzieć krótko sp🤬alaj, ale tego nie powiem, bo nie zrozumiesz. Tak jak nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. W dupie mam Ukraińców, j🤬ych kacapów i ciebie też. Po prostu mi to wisi, a jak chcesz walczyć za Siriuza, Polterc🤬jcośtam, Dudę i innych szmaciarzy, to pluj dalej. Myślę, że społeczeństwo się ucieszy jak trafisz na front. Także pamiętaj aby w kościele modlić się o szybką śmierć dla Ukrów, bo dzięki temu dostąpisz miłego spotkania z kacapSSką hołotą. Więc nie sp🤬alaj tylko życz podczas modlitwy szybkiego upadku Ukrainy. Zresztą i tak c🤬j z tego rozumiesz

ha ha ha....a jednak zabolało. Nie nie karaluchu nie masz swoich u-gandyjskich braci w dupie. Jak tylko ktoś wrzuca materialik z nimi w roli głównej, od razu można spodziewać się twojego p🤬lenia. Na front się nie wybieram ponieważ nie prowadzę z nikim wojny, natomiast ty bękarciku AW47 powinieneś razem z tym czymś co podpisuje się "majeńka" zapieprzać na wschód i swojej arcy-skorumpowanej "batkiwszczyny" bronić, a nie szczekasz jak ten zapluwający się burak z filmiku. Tak więc adieu i leć na Charkiw do swoich.
Zgłoś
Trzcinek 2024-05-30, 23:19 1
Ja bym się odlał na tego widlarza
Zgłoś
darek1234 2024-05-30, 23:22
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

ha ha ha....a jednak zabolało. Nie nie karaluchu nie masz swoich u-gandyjskich braci w dupie. Jak tylko ktoś wrzuca materialik z nimi w roli głównej, od razu można spodziewać się twojego p🤬lenia. Na front się nie wybieram ponieważ nie prowadzę z nikim wojny, natomiast ty bękarciku AW47 powinieneś razem z tym czymś co podpisuje się "majeńka" zapieprzać na wschód i swojej arcy-skorumpowanej "batkiwszczyny" bronić, a nie szczekasz jak ten zapluwający się burak z filmiku. Tak więc adieu i leć na Charkiw do swoich.

No i widzisz, gówno zrozumiałeś, bo jesteś p🤬lony kacapSSki pomiot. Najbardziej boli mnie głupota innych, a właśnie ją prezentujesz. Idź i trenuj strzelanie z opłatka lub wody święconej, bo może ci się niedługo ta umiejętność przydać
Zgłoś
Yolanda 2024-05-31, 0:22
Adamek_20 napisał/a:

Tempaki to nagranie ma kilka lat to po pierwsze po drugie Polak sprowokował sytuację bo utrudniał mu wyprzedzanie a później jak p🤬da zamknął się w kabinie.
Macie naj🤬e w deklach

Po Adamek jest 20. Czyżby to był Twój iloraz inteligencji?
Zgłoś
RamboSerbia 2024-05-31, 10:06
Husaria obsrała piórka jak zwykle. Pewnie przyjdzie się pożalić na sadistic
Zgłoś
Tomassini 2024-05-31, 10:23
Kilka słów że słownika polskiego i jak widać można się dogadać
Zgłoś
ellsworth 2024-05-31, 11:29
Za inteligencję ich nie biorą do tej pracy. Na tirach jeżdżą tacy, którzy byli za głupi żeby coś sensowniejszego robić w życiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie