Patriota, tylko niezdolny do walki.
IIwonka chętnie bym Cie zaprosił na kawe jeśli nie masz nic przeciwko. Miłego dnia! 🙂
Widzę że pobyt na Białorusi nauczył Cię dużo o przeciwniku. W Polsce też mamy taką apkę na szpiegów ruskich. Tak że zapraszam do kraju towarzyszu Dupov.
Ja w tym czasie będę w normalnym kraju takim jak Czechy siedział i śmiał się z waszych głupich, p0lskich ryjów gnijących w okopach za to, żeby lewaki z rządu mogły ponarzekać na toksyczną męskość xD no już p0lski śmieciu, idź umieraj. Raus. Haraszo.
Ty nawet nie wiesz co to męskość eunuchu. Tłumacz sobie swoje tchórzostwo w taki sposób. Całe życie uciekaj jak szczur.
Nie, w Polsce nie ma takiej apki. Widzisz, więcej wiem o tej Twojej Ukrainie, niż Ty o mojej Polsce
Przestałeś być Polakiem jak dupę ruskim sprzedałeś i azyl na Białorusi dostałeś. Dupov jak z Bialorusci na konfederację głosowałeś?
Mogę się powołać na Ciebie jak będę chciał skorzystać z tego azylu? Znają tam Ciebie?
Na Zajączkowską z Konfederacji głosowałem, już dawno na nich nie głosowałem, ale byłem kiepsko przygotowany do tych wyborów. Bardzo liczyłem na Bartoszewicza, ale niestety nie było go na liście. A Ty gdybyś mógł głosować to na kogo byś oddał głos?