📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

mksobota napisał/a:
Ciekawi mnie jak ta historia sie zakończyła
Dalej stoją. Kandydat do okopu zmienia granaty bo mu kciuki drętwieją a hyclom donoszą ciepłą zupkę 😃
Dobra robota na front czubków nie biorą, za duże zagrożenie dla pobratyńców, za małe dla przeciwników.
Mnie zawsze zastanawia, co kieruje tymi hyclami (ironia). Jak tak im zależy na uzupełnieniu frontu, to czemu sami się nie zgłoszą? Mogliby tam wykorzystać swoją wprawę w lapaniu ruskich.
Najechało się ich tylu do jednego chłopa. Myślę, że na Ukrainie zdobyć broń to teraz bardzo łatwa sprawa, ciekawe czy się jakoś z tego wywinął. Co mu pozostaje rzucić granaty i przebijać się siłą chyba bo nie wygląda na to żeby chcieli mu odpuścić.
Fx12 napisał/a:
Brać przykład jak nasze hycle i po nas przyjdą...
a co boisz się zginąć za ojczyznę?
olesnik napisał/a:
a co boisz się zginąć za ojczyznę?
Przez to, że mieszamy się kulturowo z Ukraińcami którzy unikają wojny, inżynierami ze wschodu i całą masą innych kultur zanika tożsamość narodowa. Chcesz walczyć za Ukraińców w naszym kraju? Za polityków którzy traktują Cię jak chłopa pańszczyźnianego?
Auta ukraińskich hycli jeżdżą na polskich blachach często. Mówiłem nawet kumplowi co ma T4 żeby się przejechać tam i postraszyć pod klubami w Lwowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie