👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja profesjonalnie gram w tenisa i potrzebuję drogich, jakościowych butów z cudacznymi technologiami, ponieważ zwykłe "adidasy" rozpadają się po 2 miesiącach (szwy nie wytrzymują i podeszwa pęka) dlatego nie stawcie od razu krzyżyków na markowych butach

CzaszekGocz napisał/a:
Piwo za to, że ruski na kitajców mówią tak jak my
![]()
jak już to my mówimy jak oni, bo wszystko mamy ściągnięte albo z niemiec albo ruskich
13loop napisał/a:
nie rozumiem,jakis qrewski jezyk
nauka nie boli, więc zacznij od dziś.
to nie logiczne, adidas w końcu lepszy niż jakaś airola więc to ona powinna zostać zasłonięta. W jakim celu ktoś zakrywa lepszą markę?
Ja pomykam w butach dekarskich. 130zl za pae, a nie ma bata, żebym dwóch lat w nich nie pochodził. Do tego kapa i wzmocnienie podeszwy wykonane są z porcelany zamiast ze stali, więc łączą wytrzymałość glana, z lekkością typowego „adidaska".

5476 napisał/a:
to nie logiczne, adidas w końcu lepszy niż jakaś airola więc to ona powinna zostać zasłonięta. W jakim celu ktoś zakrywa lepszą markę?
Ano w takim, że celnicy się nie przywalą do podróbek

Swoją drogą Chiny to dziwny kraj. W Shenzhen np. większość chińczyków posiada podróby iphone, samsunga i HTC...ba...oni nawet mają iphone 7...Wjeżdżasz na samą górę centrum handlowego, wybierasz z katalogu ubranie lub torebkę i szyją specjalnie dla ciebie. Mnie zastanawia po co nosić podróby jak wszyscy naokoło wiedzą, że to fałszywka

CzaszekGocz napisał/a:
Piwo za to, że ruski na kitajców mówią tak jak my
![]()
kitajce to rusycyzm i to my mówimy tak jak ruskie a nie na odwrót więc browarka schowaj dla siebie

@McSzczery
Szanuj buty to będą Tobie służyć. Tylko, że są buty które wiele zniosą. Mam glany 7 lat i poza czasem spędzonym na wiązanie, nie mają żadnych wad. A mnie adidas jak lato przetrzyma to dobrze.
Szanuj buty to będą Tobie służyć. Tylko, że są buty które wiele zniosą. Mam glany 7 lat i poza czasem spędzonym na wiązanie, nie mają żadnych wad. A mnie adidas jak lato przetrzyma to dobrze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie