👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Akcja fajnie zrobiona, ale to nie jest żaden piękny gest. Kiedyś słuchałem w radiu o wolontariuszach, którzy w zimę chodzą po różnych opuszczonych ruinach, sprawdzają czy ci bezdomni tam nie zamarzają, noszą im jedzenie kupione za własne pieniadze, koce itp. Nie nagrywają tego i nie wrzucają na YT dla fejmu. Bezdomni, bez względu na to z jakiego powodu wylądowali pod mostem, to też ludzie i nie można ich tak po prostu olać. Wielu z nich wcale nie oczekuje tej pomocy, ale jeśli ktoś już do nich przyjdzie to bułką z serem i ciepłym kocem nie pogardzą.
Gdzie się podziało nasze człowieczeństwo?
Gdzie się podziało nasze człowieczeństwo?

e-dubble w tle ale tytułu nie pamiętam,sprawdzćie sobie jak chcecie/

Prosze o więcej takich akcji. Wy zyskacie sławe na internetach a tacy ludzie trochę pieniążków!

Kolejny qrwa idiota który bawi się w dynamo itd.. nauczył się kilku sztuczek gąbeczka wciągneła kawe a monety były w środku...

Strasznie słaba sztuczka. kilka minut wcześniej jakiś kumpel podrzucił żulowi kawę z drobniakami w środku, po chwili przyszedł on i wypuścił kawę. Ja rozumiem, żeby tam chociaż złotówki wrzucili do kubka ale tam przecież same gówno warte grosze były! Po zliczeniu tego nawet na dobrą bułkę by mu nie wystarczyło... Nie lubię oglądać takich ludzi, którzy na siłę chcą się upodobnić do znanych osób. Czy na prawdę żaden z nich nie zauważa, że do oryginału to mu lat świetlnych brakuje?

Nie miałem czasu czytać wszystkich komentarzy i nie wiem czy doszliście do tego ale to nie fake a tu macie rozwiązanie zagadki
emagia.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=7749
pozdrawiam
emagia.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=7749
pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie