Jeszcze by wycelował w babcię i byłby strike
Dla niecierpliwych - akcja od 0:16
W oryginalnym materiale nie było dźwięku, wiec dodałem coś własnego
podpis użytkownika
Konto usunięte
2013-07-09, 22:14
Rosja normalna to nie Rosja , zawsze się coś wydarzy

. Piwko za muzyke , zniszczyla system
Konto usunięte
2013-07-09, 22:21
W rytm melodii:
Na c🤬j swoboda - ruskiego naroda...
Piwko za muzykę, wk🤬iłeś narodowców i to w dobrym stylu - w 8 bitach!
Chłopak od razu w ramionach rodziców, a dziewczyna skazana na siebie
Chyba już wiemy, kto dostanie na święta konsolę a kto ubrania.
Matka głupia p🤬da, ale i kierowca debil bo jedzie jednokierunkową pod prąd.
Dzieci dużo udają nic im sie nie stało
Jednokierunkowa jak w mordę strzelił , więc się nie spodziewała .
to tylko 30 km/h a jak daleko dzieciaki polecialy

daje do myslenia
On jechał pod prąd!!! niezmienia to faktu że powinni wszyscy uważać
Konto usunięte
2013-07-09, 23:35
Widać tutaj doskonale, odruch bezwarunkowy człowieka. Matka sama się cofnęła, zamiast osłonić dzieci.
To samo dzieje się zawsze, gdy kierowca ma wypadek i wjeżdża w drzewo, zazwyczaj w ostatnim momencie skręca, żeby uderzyć stroną pasażera, nawet gdy w miejscu pasażera siedzi żona, dziecko czy teściowa.
Konto usunięte
2013-07-09, 23:39
k🤬a no zaj🤬bym ta babe
@ muza w filmiku:
Na c🤬j nam swoboda ruskiego naroda
Gdy nie ma co palić i nie ma co pić
Burdele zamknięte, a dz🤬ki wyrżnięte
I jak tu porządny Rosjanin ma żyć?
to nie "Matka powinna dostać w pysk od ojca dzieciaków za totalny brak odpowiedzialności" tylko kierowca, bo p🤬da pcha się pod prąd na jednokierunkowej. Nie wmówicie mi, że wszystkie samochody stoją w jednym kierunku przypadkowo... Szczególnie, że stoją po obu stronach ulicy tak samo...
Konto usunięte
2013-07-11, 1:01
Czy tylko ja nie widzę tam pasów dla pieszych?
burgund napisał/a:
to nie "Matka powinna dostać w pysk od ojca dzieciaków za totalny brak odpowiedzialności" tylko kierowca, bo p🤬da pcha się pod prąd na jednokierunkowej. Nie wmówicie mi, że wszystkie samochody stoją w jednym kierunku przypadkowo... Szczególnie, że stoją po obu stronach ulicy tak samo...
Chyba jestes p🤬lniety ? Zobacz ze miejsce z ktorego ona wychodzila bylo osloniete z jednej i drugiej strony, wiec nawet jakby jechal z drugiej strony i ta p🤬da by mu wyskoczyla to i tak by jebnol. Pozatym jak bardzo trzeba byc p🤬lnietym zeby wychodzic na ulice zza samochodow bez patrzenia ? Ja zawsze morde pierw wystawiam lekko i patrze sobie, za duzo filmow w internetach widzialem