Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TytanowyRosomak 2017-05-03, 11:33 22
Vivrael,

Cytat:

A co jeśli powiem wam, że można jednocześnie byś antynacjonalistą i nie być lewakiem?

Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka p🤬deczko
Zgłoś
saves 2017-05-03, 11:50 11
AleDlaczego napisał/a:

Ale nie wrzucaj tu zdjęć z tajnych spotkań ONR.

To zdjęcie robione z partyzanta na squacie Antify.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 12:13 4
TytanowyRosomak napisał/a:

Vivrael,

Przeglądając twoje komentarze stwierdzam że oszukujesz teraz sam siebie lewacka p🤬deczko

Co jest lewackiego w moich wypowiedziach, knypie? Już na początku robisz błąd logiczny, używając słów, których znaczenia nie znasz. Książek zapewne też nie czytasz, bo tylko Ż__zi czytają.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 12:31 7
Cytat:

Czy może być coś bardziej hańbiące pamięć o ludziach, którzy oddali życie za kraj cebuli, niż przemarsz neonazioli z ONR'u w stolicy?

Na przykład Grodzka kładąca wieniec na ich grobie.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 13:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 13:57 2
Beka z nazipolactwa zawsze dobra.
Zgłoś
szoferzdz 2017-05-03, 14:06 1
Faper Noster napisał/a:

Ja bym jeszcze dorzucił noc z Yvette

Ja tam zawsze wolałem Marie i było mi smutno ze w którymś odcinku została zastąpiona przez Mimi
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-05-03, 14:29
Widzę że Hasbara na sadolu w formie.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 15:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 16:53
dzień dybry
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 17:41 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 18:23 3
Zgłoś
saves 2017-05-03, 18:27 2
jebiewdupelewaka napisał/a:

możesz być jeszcze pedałem

W dodatku biernym.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 18:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-03, 18:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem