👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

AparaciK! napisał/a:
. A na pewno nam, kibicom bliżej do patriotyzmu niż takim piknikom jak Ty.
Widzę, że potwierdzasz to co napisałem. Smart one. Samozwańczy patrioci.

Wy się kłóćcie a ja poproszę o tytuł bo mi się ten dubstep podoba....A i jeszcze poproszę o egzorcystę od dubstepu.Z góry dzięki.

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że to co ma miejsce na murawie, a to co na trybunach... to dwie różne, zupełnie nie związane ze sobą sprawy? Tak jakby rozgrywający się mecz był tylko motywem do spotkania się, a sama ultrasowa maskarada mogłaby się bez niego spokojnie obyć. Takie "kibicowanie dla samego kibicowania".
To MY nadajemy kolorytu polskiej piłce ! Ave Ultras ! Leci solidne piwo

Nuta to "Audiomachine - Guardians At The Gate (Access Denied Remix) Remix clip Cup Lviv" (przepisane ze źródła
), a co do produkcji widzę że udało mi się nakręcić spiralę bezsensownej polemiki. Cóż, jedni drą mordę do monitora bo nie mogą przejść kolejnego levelu i wyżywają się na klawiaturze, inni drą mordę dla ukochanej drużyny i wyżywają się na białych kaskach.

Pytanie jaką częścią kibicowania jest roz🤬bywanie barierek, czy wrzucanie rolek na boisko ? Skakanie po krzesełkach, wyrywanie ich i łamanie. Już dawno się w tym zatracili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie