Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:58
konto usunięte 2011-09-17, 13:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-09-17, 14:05
Koli napisał/a:

Takie sytuacje, to dla mnie chleb poprzedni, dlatego nie trafiłeś z tym, że ich nie miałem.

Taa ... człowieku przestań zalewać tematy spamem ... nie wiem po co to robisz, jeżeli dla to śmiechu to nie wychodzi. Robisz tylko offtopy ...

Dziwne, że jeszcze moderatorzy się z to nie zabrali.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-17, 14:22
Koli napisał/a:

Zawsze noszę ze sobą broń palną

Faktycznie jak z niej palniesz to boli
Zgłoś
KetchupLudojad 2011-09-17, 23:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krycha7 2011-09-18, 0:39
Zgłoś
Jagang 2011-09-18, 14:21
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-18, 16:48
Zgłoś
j4rzyn 2011-09-18, 21:44
Koli napisał/a:

Zawsze noszę ze sobą broń palną, więc nie mów mi, że nie poradziłbym sobie z kilkoma typami uzbrojonymi w jakieś nędzne maczety.
Takie sytuacje, to dla mnie chleb poprzedni, dlatego nie trafiłeś z tym, że ich nie miałem.

Chleb poprzedni Następna pewnie będzie bułka albo suchar.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 15:35
Jak ktoś ma całe nagranie to niech wrzuci
Zgłoś
~mcmt 2011-10-09, 10:50
Cały program? Bez sensu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem