👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni zaciągają po wszystkich, bo to RPA, a jak się ktoś nieco uczył w szkole to wie, że to państwo to jeden wielki zlepek kulturowy.
"Old enough to crack a brick in your teeth while you sleep" teraz ciągle chodzi mi to po głowie:)

Co to za nutka cały czas leci przelotowo? od 2:00 tak do 2:55 i co jakiś czas ten bit leci, niech ktoś poda na miary na cały bit.
Ta Yo Landi to gradka dla pedofili .. wygląda jak dziewczynka a jednak pełnoletnia

ak48 napisał/a:
Czy oni nie grali w New Kid's ?? zaciągają po holendersku...
To język afrikaans, posługuje się nim biała ludność w RPA (Burowie).

Nie tłumacz gimbusowi bo i tak nie zrozumie.
Die Antwoord byli na Openerze w 2010
Die Antwoord byli na Openerze w 2010

Zwiastun piosenki "I fink u freeky". Polecam całą twórczość zespołu.
Kocham ten zespół, byłem na Koncercie w Poznaniu, Takiego show jeszcze nie widziałem.
Wiem zaraz poleci hejt że co to jest wtf!? itp....
Ale polecam wam inne utwory takie jak Baby's on Fire wymiata
Ogólnie to zespól pochodzi z AFRYKI !! tak i wszyscy wykonawcy są BIALI hehe...
Leci PIWO!!!
Wiem zaraz poleci hejt że co to jest wtf!? itp....
Ale polecam wam inne utwory takie jak Baby's on Fire wymiata

Ogólnie to zespól pochodzi z AFRYKI !! tak i wszyscy wykonawcy są BIALI hehe...
Leci PIWO!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie