konto usunięte
2019-11-23, 17:30
Pracy nie ma w UE? To musisz być na prawdę odpadem społecznym, że nie możesz znaleźć.
Poza tym, nie wina UE, że ceny u nas szybują w górę. Dla przykładu, cena paliw na zachodzie ostatnio spadała, u nas była stała i wysoka. Ukryta podwyżka. Pozostałe ceny galopują, bo rozdawanie 500+ powoduje inflację, podstawy ekonomii. A to dopiero początek naszej "dobrej zmiany".
mariusz3pl napisał/a:
Dzięki takiemu myśleniu będziemy dalej krajem kolonialnym. (...)
Trzeba trochę myśleć zamiast pie**olić że pan Niemiec nam dał.
No i prawda, tylko może by w końcu Polacy przestali biadolić jak to wszyscy źli się uwzięli na mocarstwo, a po prostu wzięli się do roboty.
krasnal_hałabała napisał/a:
Jak wam się tak dobrze żyje to znaczy żeście zdrowi, zobaczymy jak wy albo ktoś z najbliższej rodziny zachoruje to czy będziecie tak zachwalać kiedy kolejka do specjalisty wyniesie pół roku a na zabieg półtora roku. Z resztą, takich trollików od propagandy sukcesu to teraz jest na pęczki, PISiory płacą to jest zachwalanie rządu i tego jak dobrze się w Cebulstanie żyje.
Mam wykupiony prywatny pakiet medyczny więc do specjalisty czekam Maks 3 dni. Ale faktycznie sytuacja służby zdrowia jest fatalna. I nie jestem trolem pisu bo akurat nienawidzę pisu. Po prostu mówię że od czasu UE mi się żyje dobrze. Ale raczej to zasługa moich decyzji a nie partii rządzącej
Jak komuś źle w UE i teksni za układem warszawskim to granice są otwarte. Można wyjechać na Białoruś, do Rosji albo Czeczenii.