czego to nie zrobią, żeby nie skończyć na froncie
Mi już bez różnicy.
Do ładowania amunicji w czołgu rece mu wystarcza.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Najważniejsze, ze jak uklęknął na kolana, to usiłowali mu wyj🤬 buta na ryj. C🤬j tam z nożem, trzeba mu wybić zęby
I tak wielu Rosjan i upainców zazdrości ci tej jakże cennej w dzisiejszych czasach kategorii E.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Aha. Jakby ktoś najechał nasz kraj to bym i bez nogi poszedł walczyć. Co potrafię to zrobię dla obrony mojej ojczyzny. Bez względu na braki. Miałem kategorię A i dalej się tak identyfikuję w razie konfliktu.
Jakbym stracił wzrok i nie mógłbym już być strzelcem wyborowym ani nic robić pożytecznego na froncie to bym k🤬a zrobił cokolwiek co bym mógł aby pomóc swoim.
ja sobie zalatwilem zmiane kategorii z A na niezdatny tylko dlatego ze nie bede walczył za jakis szambiasty polski k🤬idolek i narazał siebie za darmo a dobre zycie by wowczas poszło w p🤬du
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/ja sobie zalatwilem zmiane kategorii z A na niezdatny tylko dlatego ze nie bede walczył za jakis szambiasty polski k🤬idolek i narazał siebie za darmo a dobre zycie by wowczas poszło w p🤬du
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Kiedy mieszkasz na ruskim zadupiu, nic się tu k🤬a nie dzieje, nawet w kinie dopiero puszczają "Nocną straż". Coś wszyscy p🤬lą o powołaniach, masz wysrane na to, bo przecież razem z pacanami (pacan z ruska ziomeczek) wódeczki się napijecie, disko w sobotę będzie w remizie, jakąś blać się wyrwie by op🤬liła kiełbodrona i jakoś tam będzie. Stara nagotuje zupy, łojciec jeszcze na tirze w trasie więc za miesiąc wraca na chatę, czyli luz, zero zmartwień. Kolejny tydzień, a tu znowu jednego pacana mniej, bo w kamasze wzięli, ale to c🤬j przecież ta specjalna operacja to op🤬lanie się, r🤬anie ukraińskich suk, jaranie blantów i fanty z szabru. C🤬j tam, znów kogoś powołali, i znów... z ekipy pacanów ostałeś się tylko Ty i Jura typ co z ryja mongoł, ale zawsze sądziliście że mongoła udaje bo jest dałnem. W wiadomościach, że coraz lepiej, ale pacany na przepustki nie wychodzą... Aż tu nagle jak nie jebnie 5 pogrzebów pacanów w tydzień, ciągłe płacze w bloku, bo kolejnej matce przynieśli zawiadominie, że podczas specjalnej operacji nastąpił wypadek i trzeba przyjechać z kartonem by odebrać pozostałe po synu prochy. A tu pyk starego sąsiada Wanię co to tylko dynksem się żywił powołali i zabrali, a nawet mongoła dałna powołali... to już wiesz, że następny jesteś Ty i łączysz kropki... o k🤬a.
I pyk z nożem od razu od robienie kanapek na ulicę - może jakiego milicjanta spotkasz... i się urwiesz spod kosy na specjalnej operacji.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Mi już bez różnicy.