Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jaki wyluzowany odszedł, widać nie pierwszy raz zastosował ten patent

akurat kilka tematów wyżej rusek żre gówno mogli by się dogadać
Miliony lat ewolucji. Jedne zwierzeta bronia sie jadem, inne kolcami, a murzyn zwyczajny smaruje morde gownem.
Ja to oglądalem z 10 razy ktoś mi może wytłumaczyć o co tu k🤬a chodzi?
Manolito666 napisał/a:
Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, żeby biały człowiek, choćby największy menel, wysmarował sobie całą gębę świeżym gównem.
No w końcu kolor skóry nie bierze się z natury
Insugi napisał/a:
Ja to oglądalem z 10 razy ktoś mi może wytłumaczyć o co tu k🤬a chodzi?
Z 10 komentarzy powyżej twojego o tym jak murzyn smaruje sobie twarz gównem a ty k🤬a dalej nie możesz zajarzyć o co chodzi? Brawo.....