Jednak jesteście niedoj🤬ą bandą pedałów co to sra ze strachu na samą myśl o zbliżeniu się do roweru,Miłego cioty.Motocyklista z ponad 50 letnim stażem.
to ile Ty masz lat dziadku?120 i siedzisz na sadisticu ogladasz smetne filmiki jeszcze?
Jednak jesteście niedoj🤬ą bandą pedałów co to sra ze strachu na samą myśl o zbliżeniu się do roweru,Miłego cioty.Motocyklista z ponad 50 letnim stażem.
Dziadek, to co Ty na tym moto w pampersie zap🤬lasz? 🤔 Albo tabletki nie te co trzeba wrzuciłeś i Ci się chodzik z motocyklem pomylił? 🤣
Ech... mówcie, co chcecie. Ale jak to miło popatrzeć na takich motorzystów... motocykle piękne, panowie - ubrani palce lizać... 😍
Może nawet lepiej, że kaski mają?
Człowiek ma wrazenie, że wszyscy przystojni...
Jak chcesz prawdziwego chłopa, a nie jakiegoś motop🤬deusza to służę pomocą. Mogę być u Ciebie choćby jutro.
Jak chcesz prawdziwego chłopa, a nie jakiegoś motop🤬deusza to służę pomocą. Mogę być u Ciebie choćby jutro.
Jestem wzruszona, doceniam

Napisał niedoj🤬y motopedał. Zabawne są te wasze żałosne srania w komentarzach w internecie, po każdym filmikiem, gdzie ludzie mają z was polew, jak się rozp🤬alacie.

to ile Ty masz lat dziadku?120 i siedzisz na sadisticu ogladasz smetne filmiki jeszcze?
A co ma do tego, ile ma lat?
Poczucie humoru ma wiek?
Ech... mówcie, co chcecie. Ale jak to miło popatrzeć na takich motorzystów... motocykle piękne, panowie - ubrani palce lizać... 😍
Może nawet lepiej, że kaski mają?
Człowiek ma wrazenie, że wszyscy przystojni...
JoSeed. Proszę natychmiast wyciągnąć rączki spod kołderki!

JoSeed. Proszę natychmiast wyciągnąć rączki spod kołderki!
Kaziu... dopóki taki rajdowiec ma kask na buźce to nie...