Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Upadek Damiana Balińskiego
TomdeX • 2013-04-07, 18:45
Dzisiejszego dnia miał miejsce trening punktowany z Częstochową. Upadek wyglądał dramatycznie, o dziwo Damian wyszedł z tego bez szwanku po badaniach opuścił szpital. Lekarz wspomniał, że nic mu się nie stało tylko ze względu na to, że w przeszłości ćwiczył sztuki walki.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-07, 23:22
Ghostface napisał/a:

Dokładnie tak. Baliński należy do zawodników, którzy zachowują się na torze tak, jakby byli sami. Gdy przegrywa pozycje robi wszystko, żeby zaszkodzić drugiemu zawodnikowi. Chociażby sytuacja z Wrocławia, jak jechał sam na parę gospodarzy:

Dlatego powinien się połamać raz, a dobrze, żeby kretyn nabrał myślenia na torze i zachowywał się w sposób normalny.

Prawdziwy Sadol ;D
Zgłoś
Ar1xxxx 2013-04-07, 23:29 1
zapodajcie jeszcze jedna powtorke wypadku w zwolnieniu bo chyba nie widzialem dokladnie...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 23:30
Ale wyj*bał
Zgłoś
cripkillah 2013-04-07, 23:48
TomdeX, z chęcią bym się stąd wyniósł.
Zawody szybowcowe są zajebiste. Wiem, że Leszno słynie głównie z żużlu, ale nigdy nie przepadałem za tym "sportem". A jeśli chodzi o atrakcje w mieście to kino chyba jest aktualnie największą atrakcją, a jeszcze tam nie byłem i mi się nie śpieszy.
P.S - Zajebista nowa nazwa - Fogo Unia Leszno
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 0:00 1
krzychu6 napisał/a:

Ej dajcie mu spokój to prosty chłopak jest! Hehehe

ciekawe, czy Ty byś nie dłubał gdybyś miał kilogram granitu w nosie ;d
Zgłoś
Doomik 2013-04-08, 0:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bajdus1962 2013-04-08, 0:55
sadol.pl/motocyklem-zuzlowym-w-glowe-vt140017.htm

Tutaj Balinski pokazał prawdziwego sadola. Największa menda w lidze od dawien dawna.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 5:27
tylko co ma trenowanie sztuk walki do tego ze nic mu sie nie stalo jak lecial jak szmaciana lalka?
Zgłoś
Damieeen 2013-04-08, 9:06 2
Baliński to idiota, fakt. W Częstochowie też jak zawsze powitamy go z "radością i sympatią". Jeżeli nie zacznie myśleć o tym co robi to doprowadzi do wielkiej tragedii na torze. Pozdrowienia od Włókniarza!
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 11:10
Ghostface napisał/a:

Dokładnie tak. Baliński należy do zawodników, którzy zachowują się na torze tak, jakby byli sami. Gdy przegrywa pozycje robi wszystko, żeby zaszkodzić drugiemu zawodnikowi. Chociażby sytuacja z Wrocławia, jak jechał sam na parę gospodarzy:

Dlatego powinien się połamać raz, a dobrze, żeby kretyn nabrał myślenia na torze i zachowywał się w sposób normalny.

Gość jest waleczny i nie odpuszcza. Wg mnie brawa dla niego.
No chyba, że chcecie zrobić z zawodników żużlowych takie panienki jak grają w naszej reprezentacji w piłkę nożną.
To jest żużel- ludzie chcą oglądać walkę, a nie objechanie czterech kółek jeden za drugim.
Fajnie, że niektórzy zawodnicy biorą ze sobą jaja na tor.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 11:23
Więc chodź! przyjebie Ci deską! raz białą, a raz niebieską!
Zgłoś
patryczek803 2013-04-08, 12:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miki6830 2013-04-08, 16:28
Zgłoś
AnalTerror666 2013-04-08, 17:41
Jestem ekspertem.
Widać że amator, zero refleksu, nawet nie zdążył nacisnąć hamulca.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 17:50
PYTANIE DO EKSPERTA:
Jak trenowanie sztuk walki pomoglo mu wyjsc z tego bez szwanku ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem