👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
to dorzucę to żebyś mógł się jeszcze raz pochwalić ze wczoraj Ci internet podłączyli
to dorzucę to żebyś mógł się jeszcze raz pochwalić ze wczoraj Ci internet podłączyli

Parodia Hitlera z filmu "Upadek".
Dla polonistów : Błędy ort. w tłumaczeniu są specjalnie -,-
Dla polonistów : Błędy ort. w tłumaczeniu są specjalnie -,-

darecki328 napisał/a:
Najlepsze przeróbki Twierdzy jakie widziałem
![]()
To jak widać gówno widziałeś

Profesor układa pytania na egzamin z biochemii
stare już, ale nie było chyba.

Kolega rockface123, ma racje. Nie porównuj Hitlera do tuska, bo to obraza dla Adolfa i wszystkich jego zwolenników

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie