Ty jesteś chyba jakaś ukryta opcja ciapacka jak mecze z brudnym komentarzem oglądasz.
W imieniu wszystkich kibiców Arsenalu - p🤬lta się : D
B................y
2013-08-17, 22:25
Wiecie czym się różni książka od Arsenalu ?
Książka ma tytuł
brakowalo aby allah akbar
g................1
2013-08-17, 22:44
Nie będzie go jakieś dwa dni na polu bawełny i tyle.
Z boiska zszedł o własnych siłach, więc kości całe
na szczęście asfalt zamortyzował upadek
w................r
2013-08-18, 1:17
gacus napisał/a:
Ty jesteś chyba jakaś ukryta opcja ciapacka jak mecze z brudnym komentarzem oglądasz.
często się ogląda mecze na ruskich/ciapackich(jak najrzadziej!) kanałach w necie kiedy canal + nie transmituje meczu albo gdy się go nie ma, więc ten sadol chyba jest niewinny!
wormarder@
Zgłaszam sprzeciw.
Tak się składa, ze Canal + transmitowało zarówno Liverpool - Stoke City, jak i później ( 16.00 ) Arsenal - Aston Villa
Werdykt sądu:
Winny
greg2222 napisał/a:
Allocer - Twój łeb spadnie prędzej niż Arsenal
Arsenal to dno i metr mułu dopóki ten dziadek ich dalej będzie trenował.
W tym momencie pewnie zostanę ukamienowany, ale co mi tam. Ogólnie to mało mnie obchodzi, czy ten piłkarz zedrze sobie skórkę, czy rozwali kolano. Bo każdy piłkarz to gej. K🤬a, jak się na to patrzy to jest śmiech na sali i nic więcej - przewróci się, na PROSTYM, zawsze strzeżonym trawniku i zesra z bólu bo mu się zdarła skóreczka. Oj ;(( I bardzo dobrze, że takiego fikołka wywinął, może to go nauczy, że to jest faul, a nie dotknięcie ręką drugiego piłkarza i krzyki "ojjjjjjja bollli". Dalej nie chce mi się gadać bo fani tego zpedalonego sportu (zapewne dawniej była to piłka nożna, ale dzisiaj to tylko cyrk na kółkach i płonący burdel) mnie zhejtują. Amen i miłego oglądania, tego jakże brutalnego według opinii innych sportu.
Tym meczem Arsenal zaprzepaścił szansę na mistrzostwo kraju.
tribal216 napisał/a:
z nim czy bez niego i tak Arsenal c🤬ja ugra....mimo, że jest czarny oby nic mu się nie stało
Jak by to był nygus zwykły nie sławny to byś mówił cytuje "hahahaha niech zdycha" a tak to mówisz ze niech mu nic nie bedzie