Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
seeed71 2024-11-21, 13:44 1
To nie materiał na ten portal. Po za tym rozumiem że propalestynski protest w stolicy zagraża istnieniu całego państwa, tak? To na jakim słabym fundamencie stoi państwo że kilka tysięcy osób może je przewrócić.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-11-21, 13:55 5
Brzydowscy okupanci Judeo-faszyści Dokonują niewyobrażalnej rzezi dzieci jako zemstę za atak który było operacją fałszywej flagi . A tak naprawdę pretekstem do rozwiązania raz na zawsze kwestii palestyńskiej. Poprzez wymordowanie i wypędzenie całej ludności będącej prawowitymi właścicielami tych ziem. Palestyńczycy mają prawo protestować bo świat milczy i media głównego ścieku nie pokazują prawdy oraz skali tej masakry.
Należy Palestyńczykom współczuć . I pomagać bardziej niż Ukrainie. Po wieki hańba dla brzydów którzy dokonują okropieństw a jednocześnie przedstawiają się w roli ofiary szantażując emocjonalnie cały świat groźbą przyklejenia łatki antysemityzmu. Antysemityzm cóż za piękna idea. A no jeszcze deep state w stanach złajdaczonych prawdziwi władcy tego świata to brzydzi.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Dadas77 2024-11-21, 14:02 1
Dlatego tylko i wyłączcie- KONFEDERACJA! Wszystkie inne łajzy i ich tępi wyborcy mela na ryj!
Zgłoś
steven_seagull 2024-11-21, 14:06
@dwakilo: jasne, że tak. Zdjęcia były wykonane w tym samym czasie. Ale przekaz jest jak najbardziej prawdziwy i ma uzasadnienie w rzeczywistości. Wiem, bo długie lata spędziłem za granicą.
Zgłoś
cocktajl 2024-11-21, 14:15 3
OpenStreetMaps napisał/a:

Brzydowscy okupanci Judeo-faszyści Dokonują niewyobrażalnej rzezi dzieci jako zemstę za atak który było operacją fał...bla. Bla bla bla

Nie zesraj się.
Rzymianie do gazu, ale akurat w kwesti miłośników kóz to im gorliwie kibicuję i kupuje popcorn. Filmy z bombardowaniem palestyńskich lepianek jest jak miód na moje oczy. Wbijam ch__j w cała palestyne. Póki jest to strona kacapsko chinolsko irańska to ch__j im na grób!
Zgłoś
pazuzu 2024-11-21, 14:18 3
Steven_Seagull napisał/a:

Ten wpis kieruję do młodych na tym portalu: głosujecie na PO, lewicę, Kałownię i inne szmiry, to szybciutko będziecie mieli to samo w Polsce. Dziękuję za uwagę.

Ten wpis kieruję do Ciebie i Tobie podobnych, to pis rządził 8 lat i wpuścił miliony ciaptacyh do Polski i już prawie mamy to co na zachodzie. Dziękuję za uwagę
Zgłoś
T... 2024-11-21, 14:31 1
Palestyńce, podobnie jak Upadlińcy bronia swojej ukochanej ojczyzny, tyle tylko że na obcej ziemi. Spakować ich wszystkich do wagonów, wagony do domu, każdemu karabin i naprzód. Niech walczą.
Zgłoś
ibrahim 2024-11-21, 14:33
edek_kotek napisał/a:

C🤬ja cię obronią. Normalni ludzie będą bronić siebie i swoich rodzin. Lemingów, co to liczą zawsze na innych będą mieć w dupie.

[ Dodano: 2024-11-21, 14:36 ]
O, nareszcie widzę, że jachwe dał się sfotografować. C🤬j mu w dupę i kilo gwoździ.
Zgłoś
ramsch12345 2024-11-21, 14:37
kolosasz napisał/a:

W TVN mówią od dawna o ubogaceniu kulturowym o jakim nie mówi się prawie
w ogóle. TVN pokazuje jak kulturowo ubogacił nas Watykan. Polscy patrioci, tacy
zatroskani o suwerenność, niepodległość, niezależność Polski akurat przed
Watykanem - obcym państwem - klęczą. TVN walczy o prawdę i
o naszą suwerenność!

Good one
Zgłoś
Konto usunięte 2024-11-21, 14:38
ALe jak mówię , by stawiać na rynkach szafot i co niedzielę wieszać dla przykładu na krótko , to nieee . każda k🤬a , która panoszy się w nieswoim kraju , bezcześci symbole religijne i pluje na kulturę , powinna wisieć .
Zgłoś
steven_seagull 2024-11-21, 14:39
@pazuzu: zgadza się. Co sprowadza się do jednego; w Polsce nie ma na kogo głosować. Pisałem o tym jakiś czas temu w innym komentarzu (o czym oczywiście nie musisz wiedzieć). W Polsce jedyny wybór to mniejsze zło. Dla mnie Pis to mniejsze zło ale każdy ma inne. Podsumowując, źle się dzieje w państwie polskim i prognozy nie są optymistyczne. Możemy być 30 lat za zachodem (kiedyś tak było), teraz szybko go doganiamy. Niestety, w polityce migracyjnej także przejmujemy te same wzorce i dopóki jesteśmy częścią UE, dopóty będzie nas zalewać coraz większa ilość nielegalnych, nie nadających się do asymilacji, imigrantów.
Zgłoś
daro7557 2024-11-21, 14:47
U mnie w mieście budują ośrodek(blok) dla imigrantów, których rząd będzie importował z zachodniej Europy. Jak już się zakwaterują w przyszłym roku to pokażę wam zdjęcia jak mieszkają inżynierowie i lekarze.
Zgłoś
żmij 2024-11-21, 15:11
pepinio71 napisał/a:

jak on jest szwabem to ty IDIOTĄ !! poczytaj kim byli przodkowie Tuska I/Lub Kaczyńskiego MATOLE!!

Cyt: "Donald Tusk podczas przemowy w Sejmie wspomniał o rodzinie i dziadkach. Sam o sobie mówi, że jest Kaszubem, bo stamtąd pochodzi. Babcia premiera od strony mamy, Anna Gertrude Liebke, była rodowitą Niemką. Kiedy na świat przyszła matka premiera, całe dzieciństwo rozmawiała jedynie po niemiecku. Rodzina mieszkała w Gdańsku, ale rozważała wyjechanie do Niemiec po zakończeniu wojny."

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Konto usunięte 2024-11-21, 15:45
Steven_Seagull napisał/a:

Ten wpis kieruję do młodych na tym portalu: głosujecie na PO, lewicę, Kałownię i inne szmiry, to szybciutko będziecie mieli to samo w Polsce. Dziękuję za uwagę.

Zapomniałeś o k🤬ach z PiSu, które właśnie to nam zafundowały. Handelk wizami, zalew Ukraińców. Podziękuj k🤬o z PiSu
Zgłoś
Olashenco 2024-11-21, 15:52 1
Will70 napisał/a:

Te, a Ty był chociaż w jednym z tych miast łajzo? 😆 Ruski trollu.

Kolejny k🤬a imbecyl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie