Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bestia_z_aquaparku 2025-02-23, 21:28 1
Baronessa napisał/a:

K🤬a, stuleje... Wy chodzicie w ogóle do pracy? Z czego się utrzymujecie? Zluzujcie z tymi wrzutami, bo nie nadążam trollować. Przychodzę z roboty i naj🤬e 2 strony nowych wrzut...
Co do powyższego przypadku - jest to samica z gatunku PŁETWALLUS IMMOBILUS. Samice tego gatunku charakteryzują się wielkim dupskiem i wielką masą tłuszczową. Niektóre osobniki mogą nawet urosnąć do ogromnych rozmiarów i wagi ponad 400 kilogramów, co skutkuje późniejszym zgonem. Poniżej podaję przypadek takiego osobnika.
Czytała Krystyna Czubówna (co ma naj🤬e w czubie).

O k🤬a. Ta pierwsza wygląda jak z powieści lovecrafta.
Zgłoś
Baronessa 2025-02-23, 21:35 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

O k🤬a. Ta pierwsza wygląda jak z powieści lovecrafta.

To jedna i ta sama...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-02-23, 21:36
Baronessa napisał/a:

To jedna i ta sama...

Punkt patrzenia jednak ma spore znaczenie.
Ps. Rozumiem że jesteś degeneratem( jak najbardziej to szanuje). Ale nie uważasz że to nadp🤬dzie czy jakkolwiek to nazwać, to przegięcie?
Zgłoś
Baronessa 2025-02-23, 22:21 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

nie uważasz że to nadp🤬dzie czy jakkolwiek to nazwać, to przegięcie?

Lekkie... 🤣 Samica zdecydowanie nie była okazem atrakcyjności wśród internetowych modelek SSBBW (zmarła oczywiście z powodu komplikacji związanych z ogromną nadwagą). Pokazałem ją jedynie jako przykład dupiastych loszysk. Choć nie ukrywam, że gdyby zdarzyła się okazja na bliższy kontakt z takim okazem, to chętnie strzelił bym jej fisting (o ile odór wydobywający się z jej cipska by mnie wcześniej nie zabił)...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-02-23, 22:39
Baronessa napisał/a:

Lekkie... 🤣 Samica zdecydowanie nie była okazem atrakcyjności wśród internetowych modelek SSBBW (zmarła oczywiście z powodu komplikacji związanych z ogromną nadwagą). Pokazałem ją jedynie jako przykład dupiastych loszysk. Choć nie ukrywam, że gdyby zdarzyła się okazja na bliższy kontakt z takim okazem, to chętnie strzelił bym jej fisting (o ile odór wydobywający się z jej cipska by mnie wcześniej nie zabił)...

Okropne
Zgłoś
Rangraf 2025-02-24, 1:48
Paź królowej
Zgłoś