👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Diggerx napisał/a:
Wiecie że jak trafią szczepionką na covid w żyłę to później dostaje się zapalenia mięśnia sercowego? Nie, a no tak w TVP o tym na pewno nie powiedzą
Za to w TVN już tak i powtórzą tą mądrość w TTV.

miedzion napisał/a:
Ja co weekend większą chemię przyjmuję niż ta szczepionka i to bez namawiania. Naprawdę nie możliwe żeby to zaszkodziło. Ale każdy wierzy w co chce.
Ciekawe podejście.
W kwestii mojej wiary czy niewiary - to nieistotne. Istotne za to są fakty, a te zaprzeczają Twojej tezie o nieszkodliwości. Poczytaj raporty o NOP'ach poszczepiennych, a następnie jeśli masz wykupioną polisę na życie - sekcję OWU z opisem wykluczeń odpowiedzialności TU. Ubezpieczalnie traktują te szczepienia jako eksperyment medyczny na który dobrowolnie wyraziłeś zgodę. Kropki musisz połączyć już sam.
Dla mnie bilans korzyści - strat jest dość jasny. Szczepionka nie zapobiega transmisji, ani nie chroni przed ponownym zakażeniem. Przy śmiertelności i odsetku ciężkich przypadków przebiegu COVID'a nie widzę sensu szprycować się warunkowo dopuszczonym do obrotu preparatem, za którego ewentualne skutki przyjęcia nikt nie bierze odpowiedzialności.

Lepiej weźcie znajdźcie mi ten zajebiaszczy motyw muzyczny z filmiku
Siadłoby mi to do budzika

Ja tylko tak wstawię.
Od ok. 1,:23:30 gość opowiada o jajach, które znalazł w magicznym preparacie.
Od ok. 1,:23:30 gość opowiada o jajach, które znalazł w magicznym preparacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie