Policjant i strażak po służbie uratowali kobietę i chyba musi się odwdzięczyć...
Info (translator):
Dlatego wożę w samochodzie:
-pałkę teleskopową (teoretycznie jest w Polsce nielegalna, ale ewentualna ekspertyza policyjna potwierdzi że jest legalna)
-nóż ze składanym ostrzem ze zbijakiem do szyb i przecinakiem do pasów
-breloczek Resqme do kluczy / pilota od samochodu ze zbijakiem do szyb i przecinaczem do pasów, można go też gdzieś zawiesić w samochodzie, po pociągnięciu zawieszka zostaje w miejscu, a w łapie zostaje nam element tnącą zbijający
Polecam zwłaszcza breloczek Resqme . Cena ok. 100 zł za 3 sztuki,
polecam kupno na Amazon, na allegro są strasznie drogie.
rzeczywiście szybka reakcja w uj
Strażak Sam by nie zdążył. A policaj jak mu się tryb ratowania włączył pewnie by wyciągał z karocy mimo braku resistów na ogień, i dużo mu nie brakowało tak więc by sobie na czas poradził.Akurat uratował to dużo powiedziane ,bardziej uczestniczył w pomocy .
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Ciasto im upiecze?
(teoretycznie jest w Polsce nielegalna, ale ewentualna ekspertyza policyjna potwierdz
Z tego co kojarzę to nielegalna jest pałka "o cieżkim zakończeniu" - a co to jest ciężkie zakończenie? W komentarzu czytałem, że nalezy to rozumiec, że zakończenie jest cięższe od reszty - czyli np pałka bejsbolowa z wkładka metalową na końcu).
Mam tak samo do tego wożę w schowku staze uciskową.
Sednem jest że policja może mi ją zabrać