Ale masz fantazje, szczylu.
konto usunięte
2017-07-21, 4:56
Haha co za durne społeczeństwo. Manifestują przeciwko zmianom w tej mafii sądowniczej, bo sądy jeszcze za mało wyr🤬ały te osrane dupy tych debili. Szkoda, że dla proponowanych zmian pedało-opozycja nie ma żadnej alternatywy. Tylko bezmyślne szczekać ryjem potrafią
@dobra_kawa lepiej nie mogłeś tego ująć
konto usunięte
2017-07-21, 10:11
Dużo ludzi o małych rozumkach. Wy po prostu nie ogarniacie co się dzieje. Idioci.
Jako ekspert stwierdzam :
pani opierająca tyłek o bariery dostała orgazmu i dlatego ją tak wygina.
Przy tylu kopiących osobach w bariery dostają one drgań że wibrator przy tym wymięka.
Nie jedna tam tyłek o bariery nie raz już opierała>:p
Dziekuję
przeżywacie tak to, bo macie chyba za dużo czasu. @Hidalgo - rozpatrzy sprawę Kamińskiego i co? i co się stanie? odpowiem ci - nic się nie stanie
ustawa nie poprawi poziomu orzecznictwa w sądach rejonowych i na okręgach i nie rozbije małomiasteczkowych układów, które najbardziej uwierają przeciętnego obywatela.
jednocześnie też nie zmieni się postawa SN - nie wymienią wszystkich sędziów, tylko część gdy skończy się ich kadencja, a sędziowie po wyborze nie będą zależni od polityków, bo ci im nic nie mogą zrobić, gdy już sędzia dostanie nominację.
będą kolejne wybory i nie będzie żadnych rewolucyjnych zmian, a za 10 lat ci co teraz protestują nie będą się do tego przyznawać, bo okaże się że to co robili nie było potrzebne i nie miało żadnego znaczenia.
ofiarą tych protestów i reformy jestem ja, bo po powrocie z pracy wieczorem, po kilkunastu godzinach harówy, nie mam gdzie zaparkować samochodu. cała moja okolica jest zastawiona samochodami protestujących, którzy prują gębę do 22 pod moimi oknami. trudno - zniosę to w imię demokracji.