Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Urlop mija a ja niczyja
konto usunięte • 2017-07-20, 19:53
A może dziewczyna przypomniała sobie, że za późno wzięła pigułkę antykoncepcyjną

Słychać wycie?
Znakomicie!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KamilJ2001 2017-07-21, 1:50 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Konikmamy 2017-07-21, 1:56 10
Ale masz fantazje, szczylu.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-21, 4:56 19
Haha co za durne społeczeństwo. Manifestują przeciwko zmianom w tej mafii sądowniczej, bo sądy jeszcze za mało wyr🤬ały te osrane dupy tych debili. Szkoda, że dla proponowanych zmian pedało-opozycja nie ma żadnej alternatywy. Tylko bezmyślne szczekać ryjem potrafią
Zgłoś
dobra_kawa 2017-07-21, 6:46 44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MarekKanarek 2017-07-21, 8:25 6
@dobra_kawa lepiej nie mogłeś tego ująć
Zgłoś
~Velture 2017-07-21, 8:30 13

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Liton 2017-07-21, 8:56
Zgłoś
kotorminator 2017-07-21, 9:34 7
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-21, 10:01 19
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-21, 10:11 1
Dużo ludzi o małych rozumkach. Wy po prostu nie ogarniacie co się dzieje. Idioci.
Zgłoś
ciapullo 2017-07-21, 10:13 1
Jako ekspert stwierdzam :
pani opierająca tyłek o bariery dostała orgazmu i dlatego ją tak wygina.
Przy tylu kopiących osobach w bariery dostają one drgań że wibrator przy tym wymięka.
Nie jedna tam tyłek o bariery nie raz już opierała>:p
Dziekuję
Zgłoś
support3 2017-07-21, 10:16 6
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-21, 10:17 3
Zgłoś
Archeolog 2017-07-21, 10:25 9
Zgłoś
ojcieckogut 2017-07-21, 10:32 3

przeżywacie tak to, bo macie chyba za dużo czasu. @Hidalgo - rozpatrzy sprawę Kamińskiego i co? i co się stanie? odpowiem ci - nic się nie stanie

ustawa nie poprawi poziomu orzecznictwa w sądach rejonowych i na okręgach i nie rozbije małomiasteczkowych układów, które najbardziej uwierają przeciętnego obywatela.
jednocześnie też nie zmieni się postawa SN - nie wymienią wszystkich sędziów, tylko część gdy skończy się ich kadencja, a sędziowie po wyborze nie będą zależni od polityków, bo ci im nic nie mogą zrobić, gdy już sędzia dostanie nominację.

będą kolejne wybory i nie będzie żadnych rewolucyjnych zmian, a za 10 lat ci co teraz protestują nie będą się do tego przyznawać, bo okaże się że to co robili nie było potrzebne i nie miało żadnego znaczenia.

ofiarą tych protestów i reformy jestem ja, bo po powrocie z pracy wieczorem, po kilkunastu godzinach harówy, nie mam gdzie zaparkować samochodu. cała moja okolica jest zastawiona samochodami protestujących, którzy prują gębę do 22 pod moimi oknami. trudno - zniosę to w imię demokracji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem