

Nadal Żubr jest dobry i zajebisty, pod warunkiem że kupujesz partię browaru z numerem zaczynającym się od 3! Czyli wyprodukowany w Białymstoku, w cale nie mam pretensji i się nie dziwie że te Poznańskie czy też z Tych, szczyny oklejone etykietą Żubra wam nie wchodzą
Żubr jest dobrym piwem, ale został skomercjalizowany tak samo np. jak dawny Lech smakował inaczej, lub też początki Dębowego były świetne, a teraz? ...
Pij w upały zimnego Żubra, pamiętaj o partii z nr 3!

Pij w upały zimnego Żubra, pamiętaj o partii z nr 3!

Ja ostatnio Żubra zacząłem pić i moim zdaniem teraz się polepszyło co najmniej o 2 klasy:) a cena ta sama:)
E, żubrzyk mimo, że piwko dla mas to nie jest złe

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Slonx napisał/a:
@backtoreality - Myślisz, że kompanie piwowarskie obchodzi smak ich wyrobów? Liczy się tylko hajs.
Więc się rozreklamują, zrobią fajne filmiki i ludzie kupują szczyny.
Ja wspieram tylko małe, regionalne browary, bo i piwo mają z prawdziwego zdarzenia.
myślę, że smak ma niewiele mniejszy wpływ od ceny na preferencje konsumentów.