Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzedaj87 2012-07-11, 11:32
Nadal Żubr jest dobry i zajebisty, pod warunkiem że kupujesz partię browaru z numerem zaczynającym się od 3! Czyli wyprodukowany w Białymstoku, w cale nie mam pretensji i się nie dziwie że te Poznańskie czy też z Tych, szczyny oklejone etykietą Żubra wam nie wchodzą Żubr jest dobrym piwem, ale został skomercjalizowany tak samo np. jak dawny Lech smakował inaczej, lub też początki Dębowego były świetne, a teraz? ...

Pij w upały zimnego Żubra, pamiętaj o partii z nr 3!
Zgłoś
Skora2 2012-07-11, 12:50
Ja ostatnio Żubra zacząłem pić i moim zdaniem teraz się polepszyło co najmniej o 2 klasy:) a cena ta sama:)
Zgłoś
~Bambi~ 2012-07-11, 14:33
E, żubrzyk mimo, że piwko dla mas to nie jest złe

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
backtoreality 2012-07-17, 21:19
Slonx napisał/a:

@backtoreality - Myślisz, że kompanie piwowarskie obchodzi smak ich wyrobów? Liczy się tylko hajs.
Więc się rozreklamują, zrobią fajne filmiki i ludzie kupują szczyny.
Ja wspieram tylko małe, regionalne browary, bo i piwo mają z prawdziwego zdarzenia.

myślę, że smak ma niewiele mniejszy wpływ od ceny na preferencje konsumentów.

podpis użytkownika

Zgłoś