👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kur*a dałem piwko a potem się zorientowałem że to szwab. Nigdy więcej takich pomyłek.
U szwabów i u nas jest teraz armia zawodowa więc wstępując do wojska musiał się liczyć z faktem,że może zostać wysłany na misje zagraniczną, więc jakoś mi go nie szkoda. A po 2 dla mnie to nic innego jak zawód płatnego najemnika ...
Biedactwo z tego żołnierza! Pojechał za ciężkie pieniądze mordować ludzi, w ich własnym kraju, a nam jest smutno, że spędza urodziny poza domem. A co z tysiącami marynarzy? Oni przynajmniej ciężko pracują i musieli się sporo nauczyć, w przeciwieństwie do obecnego "wojska". Poza tym, zdaniem pod zdjęciem powinno brzmieć: "Żołnierz świętujący swoje 34. urodziny w Afganistanie".
Co wy mozecie wiedziec?
Zolnierz zabija kozo-jebcow i jeszcze za to kase dostaje, to jak wygrac w totka.
Zolnierz zabija kozo-jebcow i jeszcze za to kase dostaje, to jak wygrac w totka.

Jefrjeitor napisał/a:
up
Nie rozumiesz i raczej nie zrozumiesz. Proponuję mniej TV, a więcej myślenia. I koniecznie słownik, koniecznie...
ja też nie rozumiem

a co do myślenia:

Wiedział na co się pisze(dwa żołdy pewnie bierze jak nasi tam) i to pewnie nie pierwsza jego tura tam.
@UP @UP
I co ? Wehrmacht zwykłe regularne wojsko ty polska larwo mój dziadek był w Wehrmachcie
I co ? Wehrmacht zwykłe regularne wojsko ty polska larwo mój dziadek był w Wehrmachcie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie