Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Aaltonen 2025-09-08, 22:27 1
Jarek_Wielki napisał/a:

To ten śmieć na drodze w czerwonym zaznaczeniu, albo ten biegnący bez koszulki, może napalona baba za kółkiem, może homo? W każdym razie śmieć jest gdzieś wśród winnych!

Przecież to nie miało żadnego znaczenia. Za kierownicą p🤬dka, która nie potrafi nawet założyć szybkiej kontry i efekty widoczne na filmie.
Zgłoś
0to 2025-09-08, 22:56
Mam takie cudo 450 km ,zrobione na 570 ,także 200 to ciut mało policzyłeś .Ten akurat chyba nie 4S ,czyli napęd na tył
Zgłoś
smc 2025-09-08, 23:45 1
Aaltonen napisał/a:

Przecież to nie miało żadnego znaczenia. Za kierownicą p🤬dka, która nie potrafi nawet założyć szybkiej kontry i efekty widoczne na filmie.

911 ma zbyt krótki rozstaw osi, nie zdążysz założyć kontry gdy zerwiesz przyczepność. Miałem wątpliwą przyjemność jeździć tym wytworem drugiego nazisty świata.

Powinieneś znać takie szczegóły, nick zobowiązuje
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-09, 0:02 1
Dziobal123 napisał/a:

Haha, zobaczyłam dopiero za drugim razem co się stanęło 🤣🤣🤣

To Ty widać bardzo spostrzegawcza jesteś i masz dobrą podzielność uwagi!
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-09-09, 0:31
0to napisał/a:

Mam takie cudo 450 km ,zrobione na 570 ,także 200 to ciut mało policzyłeś .Ten akurat chyba nie 4S ,czyli napęd na tył

niemożliwe, siedząc w piwnicy nie da się zarobić na takiego prosiaka. Chyba że nie jesteś prawdziwym sadolem, albo mówisz o Forzie😃
Zgłoś
Aaltonen 2025-09-09, 0:46 1
smc napisał/a:

911 ma zbyt krótki rozstaw osi, nie zdążysz założyć kontry gdy zerwiesz przyczepność. Miałem wątpliwą przyjemność jeździć tym wytworem drugiego nazisty świata.
Powinieneś znać takie szczegóły, nick zobowiązuje

Wszystko się da, ale trzeba się najpierw nauczyć, a nie świrować bez pojęcia i umiejętności…
Zgłoś
Dziobal123 2025-09-09, 1:16 1
Bulbulator napisał/a:

Zazwyczaj mam, ale się wyjątek trafił na ekranie... Taki naturalny chłop, bez pompy no jakże nie mógł skraść mojej uwagi....

[ Dodano 2025-09-09, 01:18 ]
Bulbulator napisał/a:

Zazwyczaj mam, ale się wyjątek trafił na ekranie... Taki naturalny chłop, bez pompy no jakże nie mógł skraść mojej uwagi....

[ Dodano 2025-09-09, 01:25 ]
Bulbulator napisał/a:

To Ty widać bardzo spostrzegawcza jesteś i masz dobrą podzielność uwagi![/qu. Tylko co on robił na środku ronda?

Zgłoś
smc 2025-09-09, 7:57 1
Aaltonen napisał/a:

Wszystko się da, ale trzeba się najpierw nauczyć, a nie świrować bez pojęcia i umiejętności…

No, mnie się nie udało. Ten model ładnie wygląda, ale do jazdy wolę mięsiste limuzyny. Stary już jestem
Zgłoś
Aaltonen 2025-09-09, 10:38
smc napisał/a:

No, mnie się nie udało. Ten model ładnie wygląda, ale do jazdy wolę mięsiste limuzyny. Stary już jestem

Polecam najlepsze imprezy dla kieroców w Polsce www.superoes.pl w Kielcach. Śliski tor, świetne techniczne i szybkie próby, super atmosfera i kadra instruktorska dostęna na miejscu. Można się więcej nauczyć na jednej imprezie w warunkach bojowych niż na wielodniowych pseudo szkoleniach...

Zgłoś
kranik123 2025-09-09, 12:08
Za duzo mocy za mało we łbie niech se kupi hondę syfik wtedy może ogarnie.
Zgłoś
noszQurva 2025-09-09, 14:15
Porsche nie jest od driftowania
Zgłoś
ShepardR34 2025-09-09, 17:35 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

niemożliwe, siedząc w piwnicy nie da się zarobić na takiego prosiaka. Chyba że nie jesteś prawdziwym sadolem, albo mówisz o Forzie😃

Da się tanio przy normalnej pracy jak masz po starych mieszkanie i dziewczynę która pracuje, jak się zarabia te 6-7 tys na miesiąc(a tyle na budowie to norma) kupisz Forda Mustanga 5.0 V8 za cenę Passata w tym samym roczniku albo Opla Isnigia OPC 2.8 V6 turbo seryjnie 325 KM które zrobisz za 2 koła na 370 KM w cenie 40 tys. Mam oba obecnie. Choć ja uczciwie powiem z Anglii przywiozłem sporo kasy a nie u nas oszczędziłem.

Edytuje nie Forza a Gran Turismo 7 na Ps5 zamiata dzisiaj wszytkie wyścigi jakie są do grania.
Zgłoś
smc 2025-09-11, 22:18
Aaltonen napisał/a:

Polecam najlepsze imprezy dla kieroców w Polsce www.superoes.pl w Kielcach. Śliski tor, świetne techniczne i szybkie próby, super atmosfera i kadra instruktorska dostęna na miejscu. Można się więcej nauczyć na jednej imprezie w warunkach bojowych niż na wielodniowych pseudo szkoleniach...

Namówiłeś mnie. Pojadę
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem