JaTylkonaChwile napisał/a:
globalne ocieplenie polska - w c🤬j sniegu, hiszpania - w c🤬j sniegu, turcja - snieg k🤬a... HOW DARE YOU!
K🤬a nie wiarygodne przy takiej ilości artykułów naukowych i dowodów widocznych gołym okiem przez okno dalej ktoś nie uznaje faktu. Jest k🤬a 6 na plusie właśnie. 20 stycznia i 6 stopni? Pamiętasz taki fenomen z dzieciństwa?
petru23 napisał/a:
Jaka złamana? Staw kolanowy skręcony.
Tak, zgadzam się, ale proszę kolego drogi spojrzeć jeszcze na kostkę, dwa urazy przy jednej głębie

Kolano, kostka, kapiszi??

petru23 napisał/a:
Jaka złamana? Staw kolanowy skręcony.
Tak, zgadzam się, ale proszę kolego drogi spojrzeć jeszcze na kostkę, dwa urazy przy jednej glebie

Kolano, kostka, kapiszi??

a tak wogóle to przej🤬e z kolanami, w obydwu miałem pełna rekonstrukcję wszystkich scięgien i ustawianie rzepki na miejscu. Rok po roku 4-5 miesiące L4 i nauka chodzenia

Ale za to Xbox, zioło i leżenie całymi dniami było w pakiecie

Był profit, także polecam, warto hehehe
Nikt_nie napisał/a:
Idzie chłop, się wyj🤬 kostka jak złamana, p🤬li zimę na na na na na na
Na c🤬j mu buty na niepogodę , lepiej zjeść kebaba i wyr🤬ać kozę, nie mam rymu na na na na na
xD
Ale Ci miecie

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
nowynick napisał/a:
K🤬a nie wiarygodne przy takiej ilości artykułów naukowych i dowodów widocznych gołym okiem przez okno dalej ktoś nie uznaje faktu. Jest k🤬a 6 na plusie właśnie. 20 stycznia i 6 stopni? Pamiętasz taki fenomen z dzieciństwa?
pamietam jak w koszulce pop🤬lałem bo było 15 stopni
a o jakie dowody Ci chodzi
Nie ma co się śmiać, dziś mi się pod oknami menel wyj🤬, to tak że mu puszki z torby wypadły

Panutask napisał/a:
Wyciągnij ręce z kieszeni bo ci c🤬j paznokcie poodgryza !!!!
W wojsku jak kogoś przyłapali na trzymaniu rąk w kieszeniach, to zaszywał kieszenie na 100 szwów. Nie pamiętam, ale chyba na tydzień.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Słabe kosteczki.
Pewnie nak🤬iał starą tylko rękami i zapomniał o kopach na ryj...
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Wygląda bardziej na skręcone kolano, co jest chyba 10 razy bardziej bolesne od złamania.
Aż sam pomasowałem kolano.
Też siadłem na dupie po tych opadach śniegu.
Na szczęście bez kontuzji.
Też siadłem na dupie po tych opadach śniegu.
Na szczęście bez kontuzji.