📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-08-24, 12:01

grave22 , Zjacer
Chłopcy jak pojeździcie trochę lat i zrobicie kilometrów chociażby po Polsce to zobaczycie jak to wygląda w rzeczywistości.
A przez takie mądrowanie i sypanie przepisami nie jeden kończył w szpitalu albo na cmentarzu.
Przepis który wejdzie jest chory i nie sprawdzi się w naszym społeczeństwie. Piesi będą chodzić jak święte krowy i tylko będzie więcej wypadków.
Chłopcy jak pojeździcie trochę lat i zrobicie kilometrów chociażby po Polsce to zobaczycie jak to wygląda w rzeczywistości.
A przez takie mądrowanie i sypanie przepisami nie jeden kończył w szpitalu albo na cmentarzu.
Przepis który wejdzie jest chory i nie sprawdzi się w naszym społeczeństwie. Piesi będą chodzić jak święte krowy i tylko będzie więcej wypadków.
Zastanawiam się czy nie otworzyć zakładu pogrzebowego, wyczuwam w tym "przepisie" spory potencjał.

Jak wejdą te nowe przepisy to będzie trzeba zainwestować w jakieś hamulce ceramiczne i trzepać kasę z ubezpieczenia jak ktoś nie wyhamuje ;D

@up szkoda mi mojego samochodu.... chyba kupię sobię fabię 1,6 i wstawię hamulce z RSki... Może faktycznie to jest biznes.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie