Wczoraj byłem u nich ze zdjęciem z wakacji

Dyżurny miał ludzkie podejście do mojej sprawy za co piwo dla niego

Trochę zaoszczędziłem z rabatem . Z ciekawości zapytałem się o to pismo co jest na początku i powiedział, że trochę tego dostają. Opowiedział mi anegdote jak to ktoś wysłał do nich pismo i nawet nie zmienił treści tylko dał z tym Pacanowem
A akcji z pobiciem to nie komentował ale wspomniał, że mieli przykry incydent...Ciekawe komu się nie spodobała fotka
Ogólnie to stoją w Międzyborowie i Jaktorowie na ograniczeniach do 50km/h a w Jaktorowie przy szkole jest 40 km/h tak więc uwaga na Pande
Co do znaków to co skrzyżowanie jest powtórzenie D51, więc tu ok, Dla pewności sprawdziłem, bo przejeżdżając przez pomorze ( nie pamiętam nazwy ) była miejscowość, że na wejściu i na wyjściu był tylko znak a w środku dupa.
A co to ciekawie się pracuje w urzędzie w jaktorowie skoro urzędnik w godzinach pracy ma czas wejść na Sadistica

Do roboty a nie się byczymy, bo słyszałem nie jedną ciekawą opinie o waszym urzędzie i waszym podejściu do pracy. Raz musiałem załatwić kilka papierków i w pokoju obok to był istny jarmark..sałateczki, kanapeczki a kobieta co mnie obsługiwała musiała ich uciszyć

rozumiem śniadanko ale to było po 13!!!!!! U mnie w firmie zaraz byłaby rozmowa z kierownikiem wydziału.
A jeśli uważasz, że ktoś pod stołem załatwił sobie anulowanie mandatu to zgłoś to na policje a nie się lenisz
Kortax szkoda, że wcześniej nie przeczytałem tego tekstu o imprezie
No nic następnym razem jadę wolniej przez jaktorów
Jak tak dalej pójdzie to ludzie nawet w warszawie będą wolniej jeździć na widok białej pandy
Aaa i na wejściu poprosiłem o zgodę policji na kontrole w tym miejscu. Mieli..ale zawsze warto zapytać dla pewności.
Rekordzista miał 130 km/h przy szkole w Jaktorowie ( zawsze się pytam jak płace mandat..takie zboczenie

)