👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życze powodzenia pod bramą św. Piotra. Tylko żebyś potem na takich jak ja nie spoglądał zrozpaczonym wzrokiem "pomóż mi, niewiernemu".
Ale ja pomogę, bo tak naucza pismo święte.
Ale ja pomogę, bo tak naucza pismo święte.

Niektórzy ludzie nie potrzebują idiotycznych ksiąg, żeby pomagać innym, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz. Miałem nic nie pisać, więc już nie piszę.
No właśnie już napisałes. Typowe dla niewierzących w jedynego Pana - brak słowności.

@Up: Widać że gówno wiesz, a się wypowiadasz. Poszedłbyś wtedy do czyśćca. Jeżelibyś popełnił grzech śmiertelny - do piekła.

@cursecrow- jesteś debilem;D
Ciekawe co wielcy katolicy i prawicowcy powiedzą jak Papierzem zostanie czarny:D
Ciekawe co wielcy katolicy i prawicowcy powiedzą jak Papierzem zostanie czarny:D

Donor, grozisz mi? kolejny kato faszysta
tak cię nauczały bajki o Jesusie? nauki papiesza Polaka?!
mamy 21 wiek, jestes na sadistic.pl podczłowieku
tak cię nauczały bajki o Jesusie? nauki papiesza Polaka?!
mamy 21 wiek, jestes na sadistic.pl podczłowieku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie