👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jestem ekspertem. Fala uderzeniowa to pneumatycznie generowane fale mechaniczne charakteryzujące się skokowym wzrostem ciśnienia, wysoką amplitudą i brakiem okresowości. Wyzwalane przez aplikator fale energii są efektem transformacji energii kinetycznej wytwarzanej przez sprężone powietrze z kompresora. Energia przenika przez tkankę i jest przenoszona w głąb w formie skoncentrowanych fal shockowych (akustycznych) rozpraszanych przez specjalnie zaprojektowaną końcówkę aplikatora. polecam każdej kobiecie i fapaczom jak ich rozboli łokieć.

SadCompany napisał/a:
Tyłek niesamowity, ale te wachlarze z oczu mogłaby odkleić. Tylko ją oszpecają.
MariolaBezPindola napisał/a:
ale pasztet
Kotka_w_piwnicy napisał/a:
Jakie ogromne oczyska!
hłe hłe

To ktoś w tym krótkim filmiku patrzył na jej oczy ? Ok, ale po co?

Ja bym ją przygarnął. Tak na prawdę każdy z was się ślini na jej widok tylko zgrywacie tutaj pedałów. Już ktoś wie jak się zwie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie