-................-
2017-11-03, 13:46
No ja cię błagam, to ma być operacja? Jak sobie sam odciągniesz 4 dwudziestki krwawej galaretki z ręki po zablokowaniu żyły, tudzież wytniesz sam żyletką tłuszczaka ze skóry na brzuchu albo usuniesz wrastającego paznokcia u nogi z ropniem, to pogadamy.
Cysiu co ci się dzieje biedaku ze to już 10 raz? Wsadzasz komuś stopę w dupsko?
-_BrD_- napisał/a:
No ja cię błagam, to ma być operacja? Jak sobie sam odciągniesz 4 dwudziestki krwawej galaretki z ręki po zablokowaniu żyły, tudzież wytniesz sam żyletką tłuszczaka ze skóry na brzuchu albo usuniesz wrastającego paznokcia u nogi z ropniem, to pogadamy.
Mieszkasz w Indiach i takie macie tam przeżycia na porządku dziennym? W sumie w takim syfie to nie ma się co dziwić.
c................n
2017-11-03, 17:50
K🤬a zawsze mnie bawiły te pojedyncze włoski na palcach stóp i dłoni, troche to wygląda jak dziewiczy wąs.
_Gentleman_ napisał/a:
Cysiu co ci się dzieje biedaku ze to już 10 raz? Wsadzasz komuś stopę w dupsko?
co jakiś czas idę pograć w piłkę a jak mi na palca stanął tak się dzieje
Piwo za warsztat i iście sterylne warunki.
k................1
2017-11-03, 19:34
pedaly nie wiedza nawet ze po przywaleniu w palec, paznokiec zejdzie i robi sie czarny od krwi pod nim.... czego sie po miastowych spodziewac...
ale wole juz ogladac zarzynanie czlowieka ... mniej mnie obrzydza cos co nigdy mi sie niestanie
E k🤬a jak sam odchodzi to już nie boli. Ale sam fakt przyj🤬ia do tego stopnia żeby odchodził na pewno ładnie odczułeś. Znam temat (kiedyś nawet wrzucałem tu foty) i jak na sadola przystało teraz życzę Ci żeby nowy się zaczął wrastać.
podpis użytkownika
Sialallalala
Wszystko spoko, tylko mi osobiście brakuje trochę uśmieszków przy opisie.
podpis użytkownika
I used to shoot you down...