Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-11-03, 13:46
No ja cię błagam, to ma być operacja? Jak sobie sam odciągniesz 4 dwudziestki krwawej galaretki z ręki po zablokowaniu żyły, tudzież wytniesz sam żyletką tłuszczaka ze skóry na brzuchu albo usuniesz wrastającego paznokcia u nogi z ropniem, to pogadamy.
Cysiu co ci się dzieje biedaku ze to już 10 raz? Wsadzasz komuś stopę w dupsko?
-_BrD_- napisał/a:
No ja cię błagam, to ma być operacja? Jak sobie sam odciągniesz 4 dwudziestki krwawej galaretki z ręki po zablokowaniu żyły, tudzież wytniesz sam żyletką tłuszczaka ze skóry na brzuchu albo usuniesz wrastającego paznokcia u nogi z ropniem, to pogadamy.
Mieszkasz w Indiach i takie macie tam przeżycia na porządku dziennym? W sumie w takim syfie to nie ma się co dziwić.
konto usunięte
2017-11-03, 17:50
_Gentleman_ napisał/a:
Cysiu co ci się dzieje biedaku ze to już 10 raz? Wsadzasz komuś stopę w dupsko?
co jakiś czas idę pograć w piłkę a jak mi na palca stanął tak się dzieje
Piwo za warsztat i iście sterylne warunki.
konto usunięte
2017-11-03, 19:34
pedaly nie wiedza nawet ze po przywaleniu w palec, paznokiec zejdzie i robi sie czarny od krwi pod nim.... czego sie po miastowych spodziewac...
ale wole juz ogladac zarzynanie czlowieka ... mniej mnie obrzydza cos co nigdy mi sie niestanie
Wszystko spoko, tylko mi osobiście brakuje trochę uśmieszków przy opisie.