👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panzer_IVh napisał/a:
Same ekologiczne rzeczy gównojadzieKillQ8:
Nie spostrzegłem, ale kto wie czego słoiki nazwoziły ;]

minetek napisał/a:
Same ekologiczne rzeczy gównojadzie
![]()
oj bo mi się smutno zrobi.
swoją drogą emotka inspirowana pewnie historią z twojej rodziny.
panzer_IVh napisał/a:
swoją drogą emotka inspirowana pewnie historią z twojej rodziny.
mi też się podoba
Ty nie masz wcale i co - teraz powinno być Ci smutno
ale mu pojechałem

minetek napisał/a:
mi też się podoba
Ty nie masz wcale i co - teraz powinno być Ci smutno
ale mu pojechałem![]()
w sumie to się ciesze, jak pomyśle że miałbym mieć taką jak z emotki... ;]
panzer_IVh napisał/a:
w sumie to się ciesze, jak pomyśle że miałbym mieć taką jak z emotki... ;]
to nie posraj się ze szczęścia

@Kaprys
"Tam, gdzie psy dupami szczekają..."
WOW czyli to prawda. To miejsce istnieje, myślałem że to fikcja jak Nibylandia czy bogata Polska.
"Tam, gdzie psy dupami szczekają..."
WOW czyli to prawda. To miejsce istnieje, myślałem że to fikcja jak Nibylandia czy bogata Polska.

Kaprys, co do linku:
Może ona po prostu zapasy na ciężkie czasy robiła. Tylko że najpierw mogła podtuczyć, a potem myk na kawałki i do zamrażalki.
a do Sosnowca i Radomia nic osobiście nie ma, tak się utarło jakoś że wujowe są (w sumie należało by też dodać do tej haniebnej listy Łódź i (jak to kolega napisał) Warszawieś).
Może ona po prostu zapasy na ciężkie czasy robiła. Tylko że najpierw mogła podtuczyć, a potem myk na kawałki i do zamrażalki.
a do Sosnowca i Radomia nic osobiście nie ma, tak się utarło jakoś że wujowe są (w sumie należało by też dodać do tej haniebnej listy Łódź i (jak to kolega napisał) Warszawieś).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie