👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sothis napisał/a:
Ci, Tobie, Ciebie jako zwrot bezpośredni do danej osoby. Więc napisałem poprawnie.
Wychodzi więc na to, że nie zrozumiałeś wypowiedzi. Trochę głupio wyszlo, nie?
Zwłaszcza że pisanie z wielkiej litery to dobry obyczaj i rodzaj szacunku dla drugiej osoby.
Olashenco napisał/a:
Wstawaj, zesrałeś się
Ja nie mam takich problemów ze zwieraczem jak ty...
danielxc717 napisał/a:
Trzeba było nie hamować. Suke by docisnelo, odszkodowanie byś, dostał o to jej wina
I na sadistic taki film to debilizm. Z takim gownem to na stop cham a nie tutaj
jakby nie zachamowal i nia wjechal to by na bana na ttv dostal a oni sie z tego utrzymuja
Jak to cos co wysiadło z tego pedałowozu można nazwać w ogóle kobietą????
danielxc717 napisał/a:
Trzeba było nie hamować. Suke by docisnelo, odszkodowanie byś, dostał o to jej wina
I na sadistic taki film to debilizm. Z takim gownem to na stop cham a nie tutaj
1. Szkoda samochodu, nerwów i czasu.
2. Jeszcze zabijesz ścierwo albo trwały uszczerbek na zdrowiu i bujaj się latami po sądach.
3. Na stacji są kamery + pewnie stream na żywo, więc autor nagrania nie wykręciłby się w stylu "nie widziałem, lub za późno na reakcję".
Jest kobietą więc ma pierwszeństwo. To Ty ją musisz przepuścić w drzwiach, zaczekać na drodze aż wyjdzie ze samochodu, odkręcić słoik, lub wnieść pralkę na 3 piętro, w końcu jesteś facetem. Oczywiście w drugą stronę to nie działa, musi zarabiać tyle samo co Ty (choć nosisz 5x większe ciężary i nie masz 1.5 roku płatnej przerwy na ciążenie) i w firmie/partii mają być parytety 50%/50%, nawet jeśli na rządzeniu znają się jak świnie na gwiazdach.
a tak przy okazji, wiecie, skąd się wziął zwyczaj przepuszczania kobiet w drzwiach?
Ludzie pierwotni wpuszczali kobiety pierwsze do jaskini, żeby się upewnić, czy nie ma niedźwiedzia
a tak przy okazji, wiecie, skąd się wziął zwyczaj przepuszczania kobiet w drzwiach?
Ludzie pierwotni wpuszczali kobiety pierwsze do jaskini, żeby się upewnić, czy nie ma niedźwiedzia

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie