kobieta zawsze rozwali imprezę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55
@Earth
Można dyskutować... Trzeba mieć czasem szczęście. Za pierwszym razem było z mojej winy wymuszenie, za drugim koleś dopiero po wjazd na skrzyżowanie włączył kierunek i pomimo mojego hamowania egzaminator mi nie uznał, czyli drugie wymuszenie. To nie jest aż takie oczywiste
Ale masz rację w tym, że powinno się większą uwagę zwracać na prawdziwą umiejętność kierowana pojazdem.
Można dyskutować... Trzeba mieć czasem szczęście. Za pierwszym razem było z mojej winy wymuszenie, za drugim koleś dopiero po wjazd na skrzyżowanie włączył kierunek i pomimo mojego hamowania egzaminator mi nie uznał, czyli drugie wymuszenie. To nie jest aż takie oczywiste
@up
tak coś jak body kit tylko ze mój jest oryginalny ( zamontowała go fabryka i taki sprzedawała), znaczy nie jest podobny do tych z Fast & Furious.
tak coś jak body kit tylko ze mój jest oryginalny ( zamontowała go fabryka i taki sprzedawała), znaczy nie jest podobny do tych z Fast & Furious.
@up up
1. różowy kolor lakieru został na moim aucie (wiec albo to baba albo facet jeżdżący różowym autem co na to samo wychodzi)
2. Zgadzam sie
naucz się czytać napisałem Oryginalne a nie z F&F i nie mam Calibry
1. różowy kolor lakieru został na moim aucie (wiec albo to baba albo facet jeżdżący różowym autem co na to samo wychodzi)
2. Zgadzam sie
dexter24 napisał/a:
A nie wpadłeś na to że komuś sie chciało się rzygać na twoje poszerzenia (pewnie w calibrze) i specjalnie ci przy***ł?
naucz się czytać napisałem Oryginalne a nie z F&F i nie mam Calibry
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie