📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Według ostatnich badań 85% Polakom wygodnie w socjalizmie. I niby jesteśmy pracowitym i ambitnym krajem?

W dupę mnie pocałuj najpierw a później przekonaj, żeś nie jest zwykły cymbał. Co tylko powtarzać po kimś potrafi. Jak ci się uda, wyjdę. Na razie, to ci się wydaje że znalazłeś swoje miejsce. A jak ci pokażę, że srogo się mylisz.

Wyszukajcie sobie Michałkiewicza, lewica a prawica. I tyle w temacie.

quartz75 napisał/a:
Od kilkunastu lat nie korzystam z darmowej służby zdrowia.
Chyba od zawsze, bo takowej nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Za darmo to można dostać co najwyżej wpie*dol.

quartz75, HAHA, jestem idiotą. Czyli rozumiem, że lekarze wynagrodzeń nie otrzymują, pielęgniarki również, renowacja szpitali robi się sama, szpital za prąd nie płaci. Żyć nie umierać, wszystko za darmo. A ja głupi myślałem, że to wszystko jest płacone z podatków hehe ( przy okazji dodam, że mając szpital prywatny płacilibyśmy na szpital i lekarzy. Teraz mając darmową z podatków płacimy na lekarzy, szpital oraz urzędników, a na specjalistę "za darmo" czekamy 2 lata, chyba że mu zapłacimy, czyli zapłacimy 2 razy! ) .
Zarammoth Nie, po prostu jesteśmy narodem, który będzie dobry tylko wtedy gdy ktoś go weźmie porządnie za mordę. Bo jak jest za dobrze to ujawnia się mądra inaczej część społeczeństwa. Nie mówiąc o starszym pokoleniu, które ciągle młodym opowiada jak to za komuny było "dobrze", bo każdy tylko siedział i pieniądze dostawał

Tak, PIS to lewica co sam Kaczyński powiedział
youtube.com/watch?v=oXUwgbgDlNo
youtube.com/watch?v=oXUwgbgDlNo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie