Uwaga P@n K@c nak🤬ia filmikami:D
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi

@jabolmax
mlodzi to teraz nic tylko marychuanine by jedli. boga i milosierdza w sercu nie maja. patrzec tylko jak morderstwa i sodomie beda sie dzialy. polsko obudz sie!
swoja droga pieknie wyp🤬olila, zazwyczaj laski taka glupota sie nie popisuja wiec podoba mi sie podwojnie
ach i ten pisk przed nieuchronnym zderzeniem z podlozem
mlodzi to teraz nic tylko marychuanine by jedli. boga i milosierdza w sercu nie maja. patrzec tylko jak morderstwa i sodomie beda sie dzialy. polsko obudz sie!
swoja droga pieknie wyp🤬olila, zazwyczaj laski taka glupota sie nie popisuja wiec podoba mi sie podwojnie

ach i ten pisk przed nieuchronnym zderzeniem z podlozem

Nie może mówić bo ją zatkało. Nigdy żaden z drzewa nie spadł albo w wąwóz rowerem nie wyj🤬? Gdzie wyście się wychowali....?
ja p🤬le za duzo sadola .. mam zwolnienie lekarskie na miesiąc z pracy bo wyj🤬em sie przy sporej prędkosci na rowrze, siedze sobie ze złamanym obojczykiem przed komputerem i śmieje sie z wypadkow rowerowych... moje zycie nie ma sensu :/

Po pierwszych sekundach myślałem, że to ten sam filmik, który tu był dawno temu, ale jednak głupota ludzka nie zna granic (albo raczej zna, tylko je przekracza [głupie shengen]) i zabłysnąć w internacie można nawet kilka razy.