👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cwaniak cm napisał/a:
Za "Walking dead" zawsze piwko
![]()
za wyświechtany komentarz zawsze piwko

zajebisty serial z córką wymiatamy każdy odcinek szkoda tylko że na 9 będziemy czekać do 10 lutego
Czy ktoś może mi wyjaśnić jakim cudem ludzka cywilizacja mogłaby upaść (tak jak to jest m.in. w The Walking Dead)w wyniku zombie wirusa czy cokolwiek to jest(zwłaszcza jeśli chodzi o USA)? Ludziska od początku wiedzą, że to są zombie i trzeba zniszczyć mózg (więc popkulturowo są na tym samym etapie co my). Dodatkowo w USA co najmniej połowa ludzi wie jak względnie dobrze obsługiwać broń krótką, a jeszcze więcej potrafi w ogóle strzelać (w sensie załadować broń, wycelować, strzelić i trafić w tarczę). Amunicji o standardowych kalibrach są miliardy sztuk. Nie umierasz natychmiast od ugryzienia. Jak w takich warunkach zombie mogłyby zyskać taką przewagę? To zwyczajnie nie możliwe.

dobry filmik piwko
btw nawiązując do komentarzy niektórych osób to z tego co wiem The walking dead ma się skończyć na 3 sezonie a wy tu mówicie o 4 ?
załączam info z wikipedii:
1 Series overview
1.1 Season 1 (2010)
1.2 Season 2 (2011–2012)
1.3 Season 3 (2012–2013)
jeśli się mylę proszę mnie uświadomić
btw nawiązując do komentarzy niektórych osób to z tego co wiem The walking dead ma się skończyć na 3 sezonie a wy tu mówicie o 4 ?
załączam info z wikipedii:
1 Series overview
1.1 Season 1 (2010)
1.2 Season 2 (2011–2012)
1.3 Season 3 (2012–2013)
jeśli się mylę proszę mnie uświadomić

UP pomyśl , o epidemie dzis jest bardzo latwo ze wzgeldu na to ze osoba zarazona poleci na drugi konec swiata i co? w samolcie zaraza innych. Druga sprawa Twoja ukochana jest zarazona nawet jesli byla by zombi tak o nagle bylbys w stanie odrazu ja zabic? bo ja , 3 sprawa chwila nie uwagi i jestes zombi 4 sprawa brak ludzi amunicji , 5 sprawa tworza sie gangi ktore zaczynaja zamieszki bo wldza traci kontrole nad wszystkim. film jest kozacki bylem nastawiony negatywnie ale naprawde wkreca i miesza w glowie daje do myslenia co Ty bys zrobil na ich miejscu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie